Chiriac Dragos Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 am vazut de curand un video cu un spectru pe LCD care se misca bine si frumos, dar oricat m-as chinui sa gasesc informatiile necesare , nu le gasesc deloc , imi poate spune unde pot gasi schema si codul , please https://www.youtube.com/watch?v=9uER99qAOis Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Martie 5, 2015 Autor Partajează Postat Martie 5, 2015 nu a mai facut nimeni acedst spectru ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Ai intrat pe site-ul lui? Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Martie 8, 2015 Autor Partajează Postat Martie 8, 2015 da dar nu scre nmc de acest spectru Link spre comentariu
atupi Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Daca as fi in locul tau i-as scrie un email omului. In ultima vreme lumea se fereste sa publice chiar totul pe internet pentru ca stiu o multime de proiecte free de pe diyaudio pe care chinezii fac bani pe ebay. Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Martie 9, 2015 Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 am incercat de nenumarate ori , e de negasit am mai vazut ceva , desi codurile sunt aceleasi , un lcd se misca foarte bine , iar celalalt se misca "in umbra" , care este problema , o fi de la lcd fiind alt tip decat cel prescris sau codul in sine ? dar daca este acesi cod la ambele videouri... Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Martie 11, 2015 Autor Partajează Postat Martie 11, 2015 de ce se intampla asa ? Link spre comentariu
ratza Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 LCD-urile au timpi de răspuns diferiţi, din punct de vedere optic. Mai mult, cu cît scade temperatura, cu atît se vede mai în reluare. Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Martie 11, 2015 Autor Partajează Postat Martie 11, 2015 si cum pot preveni acest lucru , unde ar trebui sa citesc atunci cand iau un lcd si ce parametri ar trebui s acrie ? Link spre comentariu
George Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Trebuie sa cauti un lcd care sa aiba acel timp de raspuns cat mai mic. Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Martie 11, 2015 Autor Partajează Postat Martie 11, 2015 si cat ar trebui sa fie aceste viteza , sa se miste rapid si bine ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum