georgeleus Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Salut, Unde ma pot interesa si eu de cine a inventat, respectiv brevetat sistemul din titlu ? Cineva apropiat are nevoie de aceasta informatie pentru a indeplini niste formalitati pentru achizitia si operarea unei astfel de scule automatizate. Respectiv sistemul de randalinare MAMA/TATA (o rola proemienta si alta cu canale) sau cel TATA/TATA cu ambele role de stantare proeminente, intercalate. Va multumesc. Link spre comentariu
almarghi Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Procedeul e mai vechi de 100 de ani. Nu cred ca mai e protejat de vreun brevet. Link spre comentariu
znecula Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Intrebi la oficiul de stat pentru brevete si inventii. Poate exista si posibilitatea de a te informa on line? Oricum, asa cum s-a spus si mai sus putin probabil sa mai fie protejat. Stima. Link spre comentariu
georgeleus Postat Martie 23, 2015 Autor Partajează Postat Martie 23, 2015 Uite ce zice cineva: Dupa 20 de ani brevetul intra in domeniul public (adica inventia protejata prin respectivul brevet poate fi aplicata de oricine). Pentru a cauta un brevet trebuie sapat mult prin diferite baze de date. Chestia asta se face pe bani multi si de cineva care se pricepe. Si ca fapt divers, am intrebat si despre drepturile de autor asupra software-ului de calculator: Dreptul de autor asupra programelor de calculator dureaza pana la moartea autorului + 70 de ani dupa moartea acestuia (transmitandu-se prin mostenire). Link spre comentariu
franzm Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 La amrikstanezi: http://www.freepatentsonline.com/search.html http://www.uspto.gov Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum