Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Restaurare Marantz 250

paul_ral

Postări Recomandate

Placa pentru protecția incintelor. Mai am de primit condensatorii electrolitici Nichicon TVX și un tranzistor MJE182

Posted Image

Placa vumetrelor la care mai am de montat electroliticii

Posted Image

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

MJ-urile sunt la 250V si 16 A, dupa parerea mea merg. Voi ce spuneti? I-as folosi măcar pentru probe, nu m-as calici acum pentru 4 perechi de MJ-uri. KT-urile provin din acelasi amplificator, au aceleasi date de fabricatie, sunt împerechiați...

Link spre comentariu

Până la ceva mai bun, pentru probe, mă multumesc cu Samwha 22000uF/100V

Daca nu crezi in ulei de sarpe sau in efectele razelor lunii asupra papucilor de guma ii poti folosi linistit.

Alex_mm a folosit ceva de gen in multe amplificatoare de calitate fara probleme.

Binenteles ca exista si alte variante si alte preturi totodata dar deja-i alta discutie.

Link spre comentariu

In regulă, Specificatiile tehnice ale finalilor originali sunt: Vceo >= 130, factor de amplificare intre 30 - 120 (tranzistoarele fiind marcate cu culori). Dau exact specificatia legata de Hfe "transistor pair Q802-Q803  to be matched to pair Q804-Q805 within one beta range".

Daca nu crezi in ulei de sarpe sau in efectele razelor lunii asupra papucilor de guma ii poti folosi linistit.

Alex_mm a folosit ceva de gen in multe amplificatoare de calitate fara probleme.

Binenteles ca exista si alte variante si alte preturi totodata dar deja-i alta discutie.

As fi multumit cu ce am acum in 1060-le  cu recapp - Nichicon NR series

Posted Image

Link spre comentariu

Rwzolvat si cu soclurile pentru tranzistoare, au mai ramas transformatorul si radiatoarele. Amplificatorul se alimenteaza cu 58,5Vcc deci mi-ar trebui un traf de 41Vca la 500W. Se poate comanda undeva constructia unui traf?

Link spre comentariu

Am aflat dimensiunile radiatorului original. Lăține 12,5cm, lungime 20 cm, înălțime 4 cm. Să văd ce oferte au cei de la TME

Editat de paul_ral
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări