bogdan_luben Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Se mai fabrica utilaje romanesti precum strunguri, freze, polizoare, masini de gaurit? Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Nu stiu.Fabrica de Strunguri din Arad nu mai exista de cativa ani buni.Dar exista firma SZ Masini Unelte,unde majoritatea meseriasilor sunt din fosta Fabrica de Strunguri Arad.Baietii sunt seriosi si au preturi bune. La ei urmeaza sa-mi reconditionez ghidajele strungului meu.Am mai facut prelucrari la ei si au iesit exact cum am cerut. Link spre comentariu
Vizitator SemnalMec Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 http://szmasiniunelte.com/producatori-de-masini-unelte/ Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 I-am vazut, nu am auzit de ei pana acum iar prezentarea destul de sumara. Ar fi fost interesant de vazut strungul pe care-l produc. Link spre comentariu
bcristian Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Apare intr-o poza, din descriere e un 350 x 1000 facut pe linia SNA-urilor 320. Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Martie 4, 2015 Autor Partajează Postat Martie 4, 2015 Am vazut ca apare, dar nu ar strica sa-l arate mai bine, sa-l promoveze, sa dea date tehnice, etc. Parca le-ar fi rusine cu el... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum