corabi Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Salutare am descoperit ca s-a taiat membrana de la difuzor, ceva sfaturi , ce lipici sa folosesc? http://uploadimage.ro/img.php?image=5392_2015_03_03_16.38.58_pd55.jpg difuzorul provine de la un sistem logitech, si are membrana , ca la difuzoarele unitra . multumesc anticipat Link spre comentariu
corabi Postat Martie 10, 2015 Autor Partajează Postat Martie 10, 2015 nici o parere? Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Acolo nu prea poți folosi prenadez de exemplu, acela conține acetonă și ar topi suspensia.Totuși lipitura trebuie să fie și flexibilă fiindcă un clei rigid ar afecta mobilitatea suspensiei.Aș opta pentru un clei pe bază de silicon. Sau un cianoacrilat flexibil. Link spre comentariu
paul_78 Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Se gaseste in magazine adeziv special ptr lipirea suspensiilor la difuzoare , nu vreu sa fac reclama ( incearca la mivarom ), sigur au . Link spre comentariu
Dominicue Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Salutare am descoperit ca s-a taiat membrana de la difuzor, ceva sfaturi , ce lipici sa folosesc? http://uploadimage.ro/img.php?image=5392_2015_03_03_16.38.58_pd55.jpg difuzorul provine de la un sistem logitech, si are membrana , ca la difuzoarele unitra . multumesc anticipat Daca vrei sa asculti un sfat prietenesc ..... inlocuieste rila suspensiei cu una noua pentru ca .....orce ai folosi pentru lipirea celei vechi va plesni langa lipitura si tot asa pana o sa te plictisesti de lipit la ea ca sa nu mai vorbesc ca parametrii difuzorului o vor lua prin balarii Link spre comentariu
georgeDRACU Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 merge cu silicon universal garantat dar transparent,eu am scapat surubelnita in cateva difuzoare si le-am lipit pe spate sa nu se vada si nu au avut diferente de sunet,inclusiv pe difuzoare de subwofer si au rezistat eroic si dupa ce le-am vandut ,cativa ani...unele au crapat de la frig la cele de cauciuc..altele de batranete Link spre comentariu
Dominicue Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 merge cu silicon universal garantat dar transparent,eu am scapat surubelnita in cateva difuzoare si le-am lipit pe spate sa nu se vada si nu au avut diferente de sunet,inclusiv pe difuzoare de subwofer si au rezistat eroic si dupa ce le-am vandut ,cativa ani...unele au crapat de la frig la cele de cauciuc..altele de batranete Poate merge cu siliconul minune daca rila suspensiei este din cauciuc . La difuzorul din topic nu merge pentru ca rila este din spuma poliretanica , si crede-ma ca stiu ce spun , ca nu va tine in timp . In fine fiecare face cum il taie capul pana la urma . Dar cum de ai scapat surubelnita in difuzoare ????? ti-a tremurat mana ??? :rade: Link spre comentariu
radianr Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Ai aici un model de reparare (pentru inspiratie) https://www.youtube.com/watch?v=x6CCrLz-Zts Link spre comentariu
bmwh548 Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Siliconul sanitar degaja vapori de amoniac la uscare si aia nu-s prea buni pentru anumite materiale. Mai erau niste discutii pe aici cu privire la utilizarea siliconului ca etansant pentru incinte. In "tinerete" am mai carpit suspensiile de hartie cu 2-3 straturi subtiri de prenandez, nu stiu daca se preteaza la cele din spuma. Link spre comentariu
Dominicue Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Siliconul sanitar degaja vapori de amoniac la uscare si aia nu-s prea buni pentru anumite materiale. Mai erau niste discutii pe aici cu privire la utilizarea siliconului ca etansant pentru incinte. In "tinerete" am mai carpit suspensiile de hartie cu 2-3 straturi subtiri de prenandez, nu stiu daca se preteaza la cele din spuma. Din cate stiu eu siliconul sanitar contine acid acetic si in consecinta vaporii degajati au un puternic miros de otet . Daca continea amoniac fi sigur ca nu mai gaseai siliconul in cauza la vanzare . Siliconul sanitar degaja vapori de amoniac la uscare si aia nu-s prea buni pentru anumite materiale. Mai erau niste discutii pe aici cu privire la utilizarea siliconului ca etansant pentru incinte. In "tinerete" am mai carpit suspensiile de hartie cu 2-3 straturi subtiri de prenandez, nu stiu daca se preteaza la cele din spuma. Merge fara probleme prenadezul si la suspensile de spuma , doar sa fie intins in strat cat mai subtire . Link spre comentariu
georgeDRACU Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 eu am sigilat cu silicon universal multe incinte si nu au avut de suferit difuzoarele,dupa sigilare au stat cateva ore la uscat goale afara,iar cu scapatul surubelnitei.. la difuzoerele auto mi sa intamplat pozitia rea si surub uzat sau intepenit,in cazul tau la spuma nu prea tine se va rupe in alt loc..deci ar trebuii schimbat inelul..poti incerca si cu silicon vezi ce se intampla dar il lasi jumate de zi la uscat ca altfel se dezlipeste Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum