Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema TV LCD Samsung LE26R81B

Vizitator culdaraul

Postări Recomandate

Acum 23 minute, soareionutt a spus:

am incercat si cu reset, nici un rezultat.tv ul este de la un hotel si ma gandeam ca ar fi codat in hotel mode,dar am intrat in menu service si este pe off.nu inteleg de c nu apare meniu ,nu pot seta nimic ,nici lumina ,contrast ,etc

la unele samsung-uri este o alta combinatie pentru modul hotel,chiar daca in menu service este pe of,am sa caut poate gasesc metoda,si pe mine ma chinuit o data unul

incercati 

info menu 0 1 exit

sau

mute 119 enter

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Am incercat toate modalitatile ,im meniu service intra pot face setari, dar cand vreau sa accesez meniul pt reglat lumina ,contrast ,culoare , cautare programe,etc ,nu apare deloc meniul .nu a mai intalnit nimeni problema asta?mentionez ca am doua bucati identice de la un hotel din UK si ambele se manifesta la fel

Editat de soareionutt
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 12.11.2019 la 22:29, iuliantv a spus:

la unele samsung-uri este o alta combinatie pentru modul hotel,chiar daca in menu service este pe of,am sa caut poate gasesc metoda,si pe mine ma chinuit o data unul

incercati 

info menu 0 1 exit

sau

mute 119 enter

multumesc iuliantv .a fost info menu 0 1 exit.numai bine !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări