ciupacabra Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 am jucaria asta care se vrea legata la o sirena auto printr0un releu de la un accumulator de 12v 7Ah intrebarea e :ce releu trebuie sa pun ? (asta daca se poate) am incercat s amasor cu aparatul ce tensiune iese pe cele doua fire care alimenteaza buzzerul dar pare un semnal pulsatoriu care urca pana pe la 18 volti (oricum,sigur un releu de 12v nu-l misca) atasez poze cu jucaria Link spre comentariu
ratza Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Nu am înţeles exact ce vrei să faci, să alimentezi chestia din imagine cînd îţi sună sirena? Dacă da, ai putea face ca-n figură. Link spre comentariu
ciupacabra Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 nu ! cand suna "chestia" din figura ,adica un sensor pir cu armare /dezarmare din telecomanda si sirena inclusa (buzzer) sa-mi cupleze un releu . asta e intrebarea :ce releu sa pun ? la ce tensiune ..? Link spre comentariu
leo 17 Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 incearca cu un releu de 12 v care sa se deschida la 50 ma ..sau sa l comanzi cu tranzistor ..sfatul care ti la dat colegul Link spre comentariu
ratza Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Am înţeles acum. Încearcă varianta din schemă cu un releu la 12V (dacă ai tensiunea asta deja). Link spre comentariu
Electronicserver Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 (editat) Eu asa as face.Mai trebuie o dioda la bobina releului. Editat Martie 4, 2015 de Electronicserver Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum