Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare Letcon

Vizitator vali_ics

Postări Recomandate

Vizitator vali_ics

Salut.

Astazi am vrut sa fac si eu un mini-proiect pe care vroiam sa-l fac de mult adica sa schimb niste SMD 0603 de pe un controller xbox 360. (nu e cine stie ce proiectul dar e un inceput).

Eu stiam ca tata are un letcon prin casa si nu mi-am batut capul cu el. Mi-au venit led-urile acasa totul frumos dar cand sa topesc fludor-ul...nu mai topeste mai deloc.

M-am chinuit destul de mult sa schimb un led si nu mai vreau sa lucrez cu letcon-ul ala.

Puteti sa-mi recomandati un letcon (cat de cat mai ok) cu vard de creion + un fludor (nu stiu ce dimensiunea mi-ar trebui pentru asa ceva, am unu de vreo 2mm prin casa dar e prea gros).

Buget maxim 100 lei cu tot cu fludor.

Multumesc.

Sper ca am postat unde trebuie deoarece nu am vazut un alt sub-forum unde ar fi trebuit sa postez.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• loleksibolek

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Recomandarea mea ar fi un letcon cu reglarea temperaturii(pentru statie de lipit).Montajul il poti face si sigur cred,aici ai un model mai ieftinut,alti colegi poate l-au folosit si pot sa-ti spuna mai multe despre el(sau sa-ti dea un model care se potriveste pt statia de lipit Wolf,care e destul de simpla dupa parerea mea).Acum depinde si ce vrei sa faci cu el si ce cunostinte ai,dar cred ca o statie de lipit cu letcon cu temp reglabila e mai ok decat unul simplut pt smd.

Link spre comentariu

[*]Aici plus aici( vad ca nu-l au pe stoc,dar se gaseste cam la orice magazin de electrice,merge si putere mai mica)bagi variatorul intr-o cutie si in locul becului pui o priza din care alimentezi ciocanul.Apoi iti reglezi din variator in asa fel incat sa ai o temp convenabila pe varf.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări