Depanatoru Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 (editat) Nu fii zgarcit , o imprimanta mare facuta pentru volum mare de printat e mult mai buna din toate punctele de vedere inclusiv pentru cablaje decat una din asta "moderna" miniaturizata pentru acasa Editat Aprilie 5, 2015 de Depanatoru 1 Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Nu fii zgarcit , o imprimanta mare facuta pentru volum mare de printat e mult mai buna din toate punctele de vedere inclusiv pentru cablaje decat una din asta "moderna" miniaturizata pentru acasa Nu sunt zgarcit, numai ca nu am bani sa o repar . Mai mult imi convine o vand si sa cumpar una sh decat sa dau 300 de lei pe un cartus. Link spre comentariu
manolo Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Daca iei una sh si cu cartusul reumplut sau compatibil ,nu faci o afacere daca vrei sa folosesti la pcb ,am patit-o eu cu un samsung ,cind s-a terminat originalul care mergea perfect la pcb ,am zis sa iau un compatibil care nu se lipea tonerul de cablaj nici mort,asa ca am fost nevoit sa iau un cartus original ,care binenteles merge brici. Asa ca vezi ce faci. Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Daca iei una sh si cu cartusul reumplut sau compatibil ,nu faci o afacere daca vrei sa folosesti la pcb ,am patit-o eu cu un samsung ,cind s-a terminat originalul care mergea perfect la pcb ,am zis sa iau un compatibil care nu se lipea tonerul de cablaj nici mort,asa ca am fost nevoit sa iau un cartus original ,care binenteles merge brici. Asa ca vezi ce faci. Da!Adevarul este ca, cartusele compatibile sunt o loterie, unele merg altele nu. Dar si asa nu imi permit si nici nu imi convine sa cumpar un cartus compatibil .Eu nu o sa printez mult ,si nici nu o sa fac xerox pentru bani.Eu vroiam sa o fac sa am si eu posibilitatea sa imi mai printez un curs , un referat un pcb, sa nu mai fiu nevoit sa ma duc la xerox .Se mai intampla sa uiti ca faci un referat sau sa ai de modificat un proiect si trebuie printat si iti dai seama ca xerox-ul este inchis si trebuie sa intrebi colegii daca iti poate printa. Eu imprimanta am luat-o gratis, si nu vreau acum sa bag multi bani in ea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum