Laur r Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 (editat) Buna ziua, pentru ca am vreo 2-3 acumulatori d-astia: E-cigarette batteries LIR 13700 1100mAh 3.7V (cautati pe google ca nu ma lasa sa pun link) de la bateriile stricate de tigara electronica m-am gandit sa fac un powerbank, un incarcator portabil pentru tableta/telefon. Circuitul de incarcare pentru tableta/telefon l-am facut, dar nu stiu cum sa fac circuitul de incarcare al acumulatorilor. Bateriile B1 si B2, au fost puse cu 100mA pentru ca e maxim si nu stiu cati A are fiecare. Daca apasam SW1 circuitul de incarcare a tabletei/telefonului este inchis si se incarca. Daca apasam inca odata pe SW1 circuitul se deschide si nu mai trece curentul, iar dupa apasam pe SW2 ca sa se inchida circuitul pe care l-am facut pentru incarcarea acumulatorilor, B1 si B2, dar nu cred ca se incarca... si mai vine si tensiune negativa pe - de la sursa. Imi trebuie vreun circuit special pentru incarcarea acumulatorilor LIR ? P.S: Oricum imi cumpar un power bank de 10Ah de pe amazon, dar acumulatorii astia raman degeaba nefolositi prin casa... Editat Martie 2, 2015 de Laur r Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum