Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se pot cumpara de undeva STK-uri originale ??

Postări Recomandate

Sal baieti !Spuneti-mi va rog stie careva de unde se pot cumpara Stk-uri originale ??M-am lovit de multe ori de ele si de cate ori am avut nevoie am vazut numai facaturi .Pana la urma merita si comandat din afara dar acelea or fi originale??????Cel putin mie imi place sunetul lor si daca sunt alimentate ca lumea se aud super .Nu cred ca un original e sub 50 ron sub nici o forma .Pana acuma la ce am reparat am inlocuit Stk-urie cu Lm-uri asta desigur pe unde am avut alimentare nu prea mare :weedman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lalihifi

2

• zal

2

• mircea626

1

Top autori în acest subiect

foarte greu de gasit stk-uri originale.cum ai spus si tu unul original nu prea poate sa coste sub 50ronzilele astea am reparat 2 combine si am cumparat un stk403-070 si un stk442-130.ultimul a facut plici in juma de secunda celalalt vad ca merge ,dar nu m-am riscat sa dau volumul peste jumate.fiecare din ele au costat sub 40ron ,cel care a crapat se vedea de la distanta ca e contrafacutasa ca m-am hotarit ca in situatii de natura asta sa adaptez etajul final cu altceva decit stk

Link spre comentariu

Sint situatii cind din cauza spatiului nu ai loc sa pui altceva. Trebuie sa ai experienta ca sa la recunosti pe cele originale care s-au rarit din ce in ce de-a lungul anilor. Azi foarte rar mai vad cite unul din stocuri vechi si de obicei din cele mai putin folosite. La sectiunea ''Amplificatoare'' m-am oferit sa fac un material cu STKuri (un ghid de identificare si comparatie mai bine spus) daca se ofera cineva sa contribuie cu o camera buna ptr poze.

Link spre comentariu

Pai stiti ce este ciudat :Ca multi clienti au dorit sa ia STK-ul in locul modificarilor .Bineinteles ca nu vreau sa comentez rezultatul :weedman: Am vazut multe combine sau amplificatoare de clasa cu STK-uri si se aud super mai ales daca ai si boxele care trebuie Oricum problema arderii unui STK original se pune doar in cazul boxelor proaste sau scurtcircuitelor clasice.Dar la puteri mai mari Stk-urile au alimentare prea mare ca sa pui clasiceleTDA-uri sau LM-uri.O alta problema serioasa a fost cand am pus un Lm4780 intr-un Onkyo:radiatorul era lunguiet si Lm-ul mic la capsula nu disipa bine termic fata de STK asa ca se mai gandea protectia termica sa mai faca fite .A trebuit adaugat in zona Lm-ului ceva ca acolo se incingea rau fata de restul radiatorului .Practic zona de disipare la STK cred ca e de 6---8 ori mai mare .Pana la urma o sa pun kituri cu FET ca am inteles ca merg bine dar si alea sunt pe la +-40v asa ca.......O alta problema este cea estetica ptr ca mai toate amplificatoarele au grilajul destul de mare si ori lucrezi frumos ori se supara clientul :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări