Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alegere difuzoare pentru home cinema

AlpHso

Postări Recomandate

Vreau sa-mi construiesc 5 sateliti de aproximativ 100w putere pentru un home cinema. difuzoarele la care m-am gandit eu ar fi hp 10w+pht 413. vreau sa stiu parerile voastre sau daca pot sa aleg ceva mai bun. Banii pe care vreau sa-i bag in aceste difuzoare sunt in jur de 10 mil dar dak depaseste cu 2-3 mil nu e nici o problema. Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlpHso

5

• Mircea Bartic

1

• Sharky

1

• ice_shadow

1

Top autori în acest subiect

cu difurile alea nu o sa mai fie home cinema ci hangar-cinemaMai bine ai alege altele mai de calitate. In cazul in care depasesti bugetul reduci numarul. Sau macar front-urile fa=le mai cu motz.Oricum nu te avanta sa cumperi materiale pt toate 5. Fa intai cel mult 2 de proba si apoi mai vezi.

Link spre comentariu

home cinema_ul asta vreau sa-l folosesc pentru sonorizari mai micute de ex. pentru un disco bar sau cand mai cade cate un balamuc , un bairam ceva. Nu prea cred k voi avea ocazia sa ascult sunetul elicei de elicopter de la filme. Dar totushi vreau ceva cat de cat calitativ si sa se auda tare.Daca, cu varianta aleasa de mine as construi un hangar cinema voi ce difuzoare i-mi recomandati? cel putin pentru front..

Link spre comentariu

combinatia ta pt sateliti e okHP-10W si phteu as recomanda totusi PHT408 in loc de 413nu de alta, dar 413 nu prea mai avem in stoc de ceva vreme :yawinkle: vei avea nevoie de un subwoofer babanHP-18s minim

Link spre comentariu

cu doua boxe nu o sa ascult niciodata muzica cu efecte advanced surr. care e destul de folositor pentru incaperi mai mici pe cand cu cinci sateliti e alta treaba.Totusi vreau sa stiu si alte variante pentru difuzoare, nu de alta da vreau sa fiu satisfacut de cea ce construiesc si pentru asta trebuie sa aleg ce-i mai bun in raport calitate/pret.

Link spre comentariu

Eu am ascultat muzica la destule boxe stereo, acum folosesc adv. surr._Ex power la niste boxe de mica putere dar destul de bune produse de EASTTECH si oricum gusturile nu se discuta.Apropo eu am deschis acest topic pentru a primi niste sfaturi legate de ce difuzoare ar fi mai bune pentru sateliti nu ce sistem sa aleg.

Link spre comentariu

Sa zicem k urmez sfatul lui Sharky as reusi sa-mi fac fronturile mai cu motz cu aceste difuri: Beyma 8WOOFER-P+ Beyma MC115 + Beyma T2010 ?Cu acest ansamblu va trebui sa renunt pe moment la rear si center k nu ma tine buzunarul sa le fac pe toate odata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări