Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips sasiu L6.1

ionbel1

Postări Recomandate

Am acest tv cu clasicul defect de sursa.Am schimbat siguranta,puntea redresoare,R3514,3515,diodele 6501,6502,6514,tranzistorii 7502,7504,7501,am masurat cu un pin scos fiecare rezistenta,toate sunt ca in schema,dar sursa nu pleaca,pe condul 2515 nu am decit 14V. Nu a mai ramas decit traful chopper.Deorece nu am un traf sa probez va intreb a-ti intilnit traf defect la acest sasiu ori imi scapa mie ceva.Astept ceva sugestii de la dv.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionbel1

2

• SASSU

1

• BUGHIU

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mai este un zener 6510 ... in rest trebuie verificata orice alta piesa inclusiv condensatorii nepolarizati, chopperul e exclus sa fie defect numai intr-un caz cu totul exceptional . Evident ca trebuie intrerupt traseul care alimenteaza baleiajul ca sa nu fie vreun defect pe acolo chiar daca nu are scurt

Editat de Depanatoru
Link spre comentariu

Intradevar,defectul a fost de la dioda6510,eu am lucrat dupa schema,unde este trecuta un zener de 15 v,in realitate in tv.era de 12v.Multumesc tuturor pentru interes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări