Vizitator dumitru dicu Postat Noiembrie 29, 2004 Partajează Postat Noiembrie 29, 2004 Stie cineva cum se intra in meniul service meniu la TV PHILIPS Model 21PT4457/58Multumesc Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 29, 2004 Partajează Postat Noiembrie 29, 2004 vezi ca scrie sasiul pe eticheta din spate , daca nu te descurci cautand cu google : "sasiu" service menu , o sa iti spun eu Link spre comentariu
Vizitator dumitru dicu Postat Noiembrie 30, 2004 Partajează Postat Noiembrie 30, 2004 multumesc am rezolvat problema Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 30, 2004 Partajează Postat Noiembrie 30, 2004 si noi nu putem afla cum? :wink: Link spre comentariu
Vizitator dumitru dicu Postat Noiembrie 30, 2004 Partajează Postat Noiembrie 30, 2004 va spun: foarte simplu am scapat de aparat deoarece mai suferise o interventie anterioara care l-a' aranjat ' complect si eu m-am retrascind am vazut ce era in aparat,sursa busita ,tranzistorul final nici nu mai era montat lipsa,asa ca i-am pus cruce. oricum multumesc pentru atentia la mesajele noi.mitica Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 30, 2004 Partajează Postat Noiembrie 30, 2004 super, cu aceasta metoda oricine poate fi depanator :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce nu am inteles este de ce iti trebuia meniu service la un tv cu srsa arsa si cu final linii lipsa :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Link spre comentariu
Vizitator dumitru dicu Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 eu nu vazusem aparatul , m-a sunat omul si mi-a spus ca are tvPhilips ....la care nu se complecteaza imaginea pe verticala,nici nu mi-a spus ca l-a dus la un meserias la reparat ,eu am cautat schema pe care am gasito la un coleg ,si care mi-a spus ca e nevoie de meniu service ptr el. cind a ajuns la mine era in halul descris anterior, de aceea nici nu m-am angajat in asa o lucrare , cine stie ce mai era defect sau lipsa? Mitica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum