Darden Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Va salut! Dispun de 8 bucati MJL4302/4281 si vreau sa ii pun la treaba! Am tot frunzarit pe aici,pe forum,sunt scheme destule,dar,v-as ruga respectuos sa imi indicati o schema care sa satisfaca cele mai exigente cerinte,doresc sa construiesc ceva de calitate,fidelitate crescuta si putere! Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Poti incerca asta http://users.otenet.gr/~athsam/power_amp_300w.htm Link spre comentariu
maxente Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 (editat) Schema pusa de Leco e de fapt asta de aici http://www.solaris.no/electronics/power_amp/eti300.html Am desenat-o eu cu ceva timp in urma sa fie mai bine citita Schema a fost mai demult postata de userul @indy666 si apoi mai tarziu a pus-o si userul @Victor la topicul cu scheme Am vrut si eu sa o incerc dar acum m-am bagat in altele, poate mai tarziu candva ETI 300.pdf Editat Martie 2, 2015 de maxente Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Orice schema ai alege, buna, rea, simpla sau complicata, grija mare Eu as recomanda leach-amp. Schema e stabila, performantele sunt bune, mai simplu de atata nu se poate fara o reducere drastica a peformantelor, mai complicat nu obtii mare lucru. La 8 bucati poti incerca super leach. Finali serie, storci bine de tot ce se poate scoate din SOA finalilor, fara nici un compromis. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Compromisul este puterea un pic mai mica la finalii serie decit paralel la aceeasi alimentare (strict cea mare).. MJL-urile alea au un SOA mult prea bun ca sa sufere la o alimentare echivalenta pentru 2-300W (clasa AB) Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 (editat) Darden, problema se abordeaza si din alt unghi - ce vrei sa obtii si cat vrei sa investesti. Tranzistorii finali [neimperechiati] rareori reprezinta mai mult de 10% din costul unui amplificator cat de cat serios. Gandeste-te la costurile implicate de partea de alimentare, de radiatoare, de carcasa... Eu zic ca sugestia lui Sharky este foarte buna, mai ales pt un incepator. La extrema cealalta ar putea fi un soi de SARA cu final Sziklay la care sa adaugi cat se poate din ideile presarate de Victor prin diverse subiecte. Dar o astfel de schema nu exista, trebuie conceputa personal. Editat Martie 3, 2015 de shambala Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 E as incerca un LME49810 facut ca la carte. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Nici nu stiam ce lipseste pe forum... Link spre comentariu
Darden Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 (editat) Imi cer scuze pentru absenta raspunsurilor la postarile d-voastra,am fost plecat din tara !! Sunt nerabdator sa realizez un amplificator , o sa realizez amplificatorul sugerat de d-l leco,detin transformatoare,radiatoare,carcase...... doar timp si putina ambitie este nevoie! Am mai realizat amplificatoare,nu sunt un incepator in acest domeniu......doresc sa realizez un amplificator de calitate,pt asta am cerut un sfat,o schema ,celor avizati ,profesionistilor in acest domeniu! Va multumesc! Editat Ianuarie 22, 2016 de Darden Link spre comentariu
elektronu85 Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Da si vad ca n-a spus nimeni pana acum, schema sugerata de Leco este de fapt vestitul PA300 al lui Anton Riedl, aparuta in revista Elektor in iunie 1995! O poti folosi linistit, e o schema stabila si fara chestii ascunse! Spor la treaba! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Mie imi place acea schema, este simpla, cu piese usor de procurat, fara chestii "hard to find". Link spre comentariu
Darden Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Daca sunteti de parere ca indeplineste cerintele mele, voi trece la treaba ! Va multumesc! Link spre comentariu
Darden Postat Ianuarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Desi dispun de toate aproape componentele, as vrea sa le comand online pe toate si sa fie de calitate,in special transzistorii! Ma lovesc,ca intotdeauna,de aceesi problema,nu gasesc toate componentele pe acelasi site! S-ar considera reclama daca as solicita o mana de ajutor in acest sens? Sunt utilizatori care au la vanzare componente?(stiu ca erau,la un moment dat) !! Multumesc! Link spre comentariu
atupi Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Farnell ar fi o varianta desi nu sunt ieftini deloc. Ar mai fi Mouser daca ai pe cineva care locuieste prin vestul Europei si ti le poate primi si inmana dupa primire. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Mouser trimite şi în România. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum