electronunervos Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Buna seara. Se da un tv Fischer de 22", care a mai avut in trecut trafo-urile de lampi schimbate. La o masuratoare primarul celor doua transformatoare se afla in scurt! Pe trafo scrie IEFD2003 HD R 13/10/08 1398 Rezistenta infasurarii secundare este de 1.38 kOhmi. Iar ca dimensiuni exterioare 2.4x2x0.7cm Intrebarea este de unde pot gasi 2 transformatoare la fel ca cele de aici? Va multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Ai MP, nu vreau să se considere reclamă. Link spre comentariu
SASSU Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Sa nu va mai chinuiti luat invertorul cu totul http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/invertor-lcd-lampi-2h4l-p-8806 Link spre comentariu
stefank Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 inca nu am vazut primar de traf invertor in scurt in scurta mea activitate in acest domeniu , primarul trafului respectiv are spire de ordinul zecilor cu grosimea posibil de 0,5 mm iar la masuratoare cu aparatul nu are cum sa dea mai mult de 1 ohm , si da - sint de acord cu dl. Sassu ca mai bine schimbati modulul cu unul nou Link spre comentariu
electronunervos Postat Martie 2, 2015 Autor Partajează Postat Martie 2, 2015 (editat) Dupa aceea mi-am dat seama ca are putine spire si groase. Lcd-ul functioneaza numai ca backlight-ul nu functioneaza, l-am iluminat cu o lanterna si am vazut ceva.Se vede ca au mai fost schimbate transformatoarele si probabil ca nu au fost 100% compatibile daca dupa 2 ani si-au dat duhu... Sau e ceva mai complex din invertor si nu ma complic.Am dat comanda de 2 modele 2H4L-200ASF-04S4026Tv-ul are 22" si 4 lampi. Care ar fi cel mai pretabil dintre cele 2?Va multumesc!Si tensiunea de alimentare a converturului este de 12V si ca fire de comanda are scris pe placa BLO si BRI.Probabil BRI vine de la bright si celalt ar trebui sa fie start on/off. Gresesc? Editat Martie 2, 2015 de electronunervos Link spre comentariu
SASSU Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 daca au functionat 2 ani e bine cum sa nu fie compatibile ?se duc ca au tinut bine la 2 ani sa schimbi trafurile nu este o avere Link spre comentariu
electronunervos Postat Martie 2, 2015 Autor Partajează Postat Martie 2, 2015 Am rezolvat problema! Am schimbat tot convertorul si am luat o clona chinezeasca de15 lei care se pare ca isi face treaba. Sa vedem pentru cat timp Am mai descoperit un magazin pe drumul sarii, nu dau nume. Seara frumoasa. Link spre comentariu
validae Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Ar fi fost bine să testați și lămpile, poate vreuna descarcă la masă, am mai întâlnit asta.Se poate constata vizual, la capetele lămpilor izolatorii de silicon se carbonizează din cauza străpungerii către masă. Link spre comentariu
electronunervos Postat Martie 2, 2015 Autor Partajează Postat Martie 2, 2015 Prea tarziu din pacate. l-am dus deja posesorului. Daca face descarcari probabil va crapa invertorul iarasi. cu toate ca e curios ce nu mai merge la asta vechi, pt ca trafo-urile sunt bune. Poate daca descarca la masa, poate ma furnica la maini, ca am umblat pe sasiul pane-ului cu el in functiune. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 (editat) Prea tarziu din pacate. l-am dus deja posesorului. Daca face descarcari probabil va crapa invertorul iarasi. cu toate ca e curios ce nu mai merge la asta vechi, pt ca trafo-urile sunt bune. Poate daca descarca la masa, poate ma furnica la maini, ca am umblat pe sasiul pane-ului cu el in functiune. pai daca are scapari pe lampi la masa direct la display nu are cum sa te furnice pe sasiu Editat Martie 2, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
Vizitator JustOneQuestoin Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Hello! Could somebody help me? I need a link for buying trafo IEFD2003. Link spre comentariu
electronunervos Postat Decembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2015 I've bought a whole new inverter. It was more cheap and reliable. Link spre comentariu
Vizitator JustOneQuestoin Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Where did you buy? How much shipping cost? Link spre comentariu
electronunervos Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 From a local electronics shop from Bucharest. It was cheap-20 lei aprox 5 Euro. The shop doesn'r offer international shipping. I bought the whole new inverter. i don't know if it's the same transformer. You could search on ebay or allibaba. Link spre comentariu
Vizitator JustOneQuestoin Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 I thought you bought through the Internet. OK. Thanks for explanation. Big thanks! Greetings from Belarus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum