NICA Postat Ianuarie 21, 2007 Partajează Postat Ianuarie 21, 2007 Am doua boxe si in 18 ani nu au mers mai mult de 2 luni.Am vazut recent ca la difuzoarele de bas cauciucul de pe marginea membranelor s-a distrus.Sant din Timisoara,stie cineva unde s-ar putea repara?Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator dolbys2001 Postat Ianuarie 21, 2007 Partajează Postat Ianuarie 21, 2007 Salutare, Faza cu mancatul suspensiei la boxele Unitra e clasica, este o bacterie care face asta, asa am patit si eu la perechea mea de boxe de 110 wati, era un RadioProgres langa Hanul lui Manuc, in Bucuresti (in zona Pietei Unirii) care schimba suspensiile, acolo le-am dus eu si am fost foarte multumit, e posibil sa fie si in Timisoara, n-am idee, o alta solutie ar fi sa inlocuiesti difuzoarele de bas cu ceva similar la diametru, iti dau si un link unde poti vedea difuzoare, dar e in Bucuresti http://www.bos.ro/index.php?page=browse ... ESCRIPTION Link spre comentariu
Vizitator sergent Postat Ianuarie 22, 2007 Partajează Postat Ianuarie 22, 2007 Salutatre! Eu am optat pentru alta solutie: am facut matrita si am confectionat suspensii din cauciuc si in felul acesta sunt sigur ca ele nu imi vor face probleme niciodata!! Link spre comentariu
NICA Postat Ianuarie 24, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Va multumesc pentru sfaturi dar am rezolvat in Timisoara,m-au costat 90 lei 2 buc.de bass si 2 buc.de medii.Arata si merg foarte bine.Rog un moderator sa inchida topicul problema fiind rezolvata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum