Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe Unitra 110 w

NICA

Postări Recomandate

Am doua boxe si in 18 ani nu au mers mai mult de 2 luni.Am vazut recent ca la difuzoarele de bas cauciucul de pe marginea membranelor s-a distrus.Sant din Timisoara,stie cineva unde s-ar putea repara?Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• NICA

2

Top autori în acest subiect

Vizitator dolbys2001

Salutare,

Faza cu mancatul suspensiei la boxele Unitra e clasica, este o bacterie care face asta, asa am patit si eu la perechea mea de boxe de 110 wati, era un RadioProgres langa Hanul lui Manuc, in Bucuresti (in zona Pietei Unirii) care schimba suspensiile, acolo le-am dus eu si am fost foarte multumit, e posibil sa fie si in Timisoara, n-am idee, o alta solutie ar fi sa inlocuiesti difuzoarele de bas cu ceva similar la diametru, iti dau si un link unde poti vedea difuzoare, dar e in Bucuresti http://www.bos.ro/index.php?page=browse ... ESCRIPTION

Link spre comentariu
Vizitator sergent

Salutatre! Eu am optat pentru alta solutie: am facut matrita si am confectionat suspensii din cauciuc si in felul acesta sunt sigur ca ele nu imi vor face probleme niciodata!!

Link spre comentariu

Va multumesc pentru sfaturi dar am rezolvat in Timisoara,m-au costat 90 lei 2 buc.de bass si 2 buc.de medii.Arata si merg foarte bine.Rog un moderator sa inchida topicul problema fiind rezolvata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări