Challanger Postat Ianuarie 24, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Putem inchide topicul ca mi-am luat deja 2buc HP-15S.O sa ma regasiti la rubrica incinte.Am nevoie de ajutorul vostru Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Nu se inchide topicul, poate mai are cineva ceva de zis. Link spre comentariu
Challanger Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 pai as mai avea eu de intrebat ceva ptr cunoscatori:Care ar fi diferenta dintre HP-15S si HP-15W ca aspect si nu ca parametri? Link spre comentariu
ice_shadow Postat Ianuarie 25, 2007 Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 Dust-cap-ul la HP15S este facut din aluminiu. Restul observa si tu din pozele de mai jos. :partyman: Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 25, 2007 Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 pozele nu-s chiar reprezentative.Daca vezi pe unul din ele in lumina camerei n-ai zice ca arata ca ala de pe monitor, la culoare ma refer. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 25, 2007 Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 in general pozele de pe site-ul P-adio sunt ale difuzoarelor prototip inainte de productia in serie, de aceea pot fi anumite diferente (de ex la HP-15S membrana nu este lucioasa) am facut mai multe poze la repere P-audio si selenium, le puteti vedea aici: http://www.forum.poweraudio.ro/viewforum.php?f=29 P.S. avem chiar si un filmulet cu un test extrem al unui E12-250N :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum