Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare 18 toli

pitiay68

Postări Recomandate

Am achizitionat 2 difuzoarte de 18 toli 400w 8 ohmi,provin din boxe leningrad urss.intrebarea mea este daca pot construi boxe pe doua cai,am doua drivere alien de 100w,filtre 600w 8 ohni (mivarom).

Link spre comentariu

Nu știu dacă te ajută, dar nu cred să iasă bine împerecherea fără o medie intre ele. Sunt diferențe măricele între zonele redate de ele și o să dea cu "gaură la mijlocul" benzii audio redate. Caută o medie de 4-5 inci, ca să le poți "tăia confortabil ".

Link spre comentariu

nu te chinui sa muncesti degeaba sa faci boxe full range di 18"  ca nu o sa se auda placut urechii. am facut eu asa ceva si nu se aud bine te rupe basul .  mai bine faci 2 basi de 18" si 2 sateliti de 10-12" 

Link spre comentariu

Poate, dacă găsești o medie să aibă 93-94 dB, și să redea (liniar) ok între 500 și 3000 de herți ai putea să-ți faci câteva planuri. Depinde mult de spl difuzoare bass, puterea cred că ar putea fi vreo 30W-50W real.Sau mai ok pt dimensiunea lor ar fi să le folosești cum a spus @chiriaciulian iulian.

Editat de jvl_77
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări