NICA Postat Ianuarie 21, 2007 Partajează Postat Ianuarie 21, 2007 Acesta e tipul de tv.Mi-a venit la reparat cu final linii 2sc5144 in scurt.Clientul nu mai stie care a fost finalul linii original,acesta a fost schimbat de cineva si s-a strapuns instantaneu.Nu am schema,nici in colectia depanatorul nu am gasit-o.Rog pe cine poate sa ma ajute cu ceva sfaturi si eventual schema BO.Sursa e cu 4605 si e buna.Va multumesc. Link spre comentariu
NICA Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 am rezolvat problema,rog un moderator sa stearga topicul Link spre comentariu
mircea626 Postat Ianuarie 25, 2007 Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 cred ca mai bine ai spune cum ai rezolvat :yawinkle: Link spre comentariu
NICA Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 Da,Mircea,ai dreptate.Am inlocuit C303=0,15 micro/63v poliester care era devalorizat si se afla sub rezistenta de putere R303=47 ohmi/3w.Cele doua sant inseriate si contribuie la taiere frecventelor inalte pe driverul finalului linii.condensatorul fiind devalorizat se ardea finalul linii.Am mai inlocuit si C301=100micro/50v si finalul linii 2SC5129.Acum TV-ul functioneaza normal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum