ilie_staovici Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Buna ziua.Am un TV PACIFIC PTV3606B sasiu TMB557A echipat cu MHF195C30ECF009C la care nu functioneaza decit UIF.Pe cautare auto cauta numai UIF si memoreaza numai programele 1-10-15.Am reusit sa le memorez cu cautare manuala si fine tuning dar tot numai UIF.Am intrat in menu service cu V- si tasta 6 de pe telecomanda.A aparut INIT01 00 pe primul rind si CRT ON 013E pe rindul2.Am adus INIT la 06 80 dar nu pot merge mai departe.Cind apas enter se comuta de pe 06 pe 80 si invers la infinit.Ma poate ajuta cineva cu un sfat sau o ideie. Multumesc mult celor care vor incerca sa ma ajute.O zi buna tuturor. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Poate te ajuta : http://www.elforum.info/topic/58803-tv-pacific-ptv3606b/ Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Ai trecut tv_ul in st.by. de pe telecomanda si nu a memorat ... modificarea ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum