Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf de iesire de 1.25k impendanta in primar

Vizitator serrie9

Postări Recomandate

Vizitator serrie9

multumesc tuturor pt. parerile clar exprimate

ca sa ma fac mai inteles am sa explic putin cum a decurs relatia mea cu lampile si de ce manifest o atractie speciala pt. EL84

in primul rand pe langa depanator, electronist si un tip obsedat de sunet in general sunt si basist

primul contact cu lampile l-am avut cand m-am lovit de problema obtinerii unui sunet deosebit pt. chitara bass, am inceput sa experimentez tot felul de scheme se (pt. doar trafuri se aveam)...am incercat el34 , 6l6, 6p3s, 6550,

6p15p,6v6, 6p14p(el84) cu acelasi preamp..am fost surprins sa observ ca dintre toate el84 se apropia cel mai mult de sunetul care il cautam, avea o caldura aparte si prezenta puternica.....apoi am realizat apoi un SE pt. auditii stereo experimentand cu mai culte lampi(chiar si batranele ecl82, ecl86)..intradevar nu mai existau diferente asa de mari dar totusi el84 avea prezenta mult mai pronuntata ca celelalte

schema care ma terminat sa postez acest topic :

http://www.tubebuilder.com/images/schem ... 84_se3.gif

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

2

• mojnost

2

• zal

2

• MiniTehnicus

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări