Vizitator serrie9 Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 multumesc tuturor pt. parerile clar exprimate ca sa ma fac mai inteles am sa explic putin cum a decurs relatia mea cu lampile si de ce manifest o atractie speciala pt. EL84 in primul rand pe langa depanator, electronist si un tip obsedat de sunet in general sunt si basist primul contact cu lampile l-am avut cand m-am lovit de problema obtinerii unui sunet deosebit pt. chitara bass, am inceput sa experimentez tot felul de scheme se (pt. doar trafuri se aveam)...am incercat el34 , 6l6, 6p3s, 6550, 6p15p,6v6, 6p14p(el84) cu acelasi preamp..am fost surprins sa observ ca dintre toate el84 se apropia cel mai mult de sunetul care il cautam, avea o caldura aparte si prezenta puternica.....apoi am realizat apoi un SE pt. auditii stereo experimentand cu mai culte lampi(chiar si batranele ecl82, ecl86)..intradevar nu mai existau diferente asa de mari dar totusi el84 avea prezenta mult mai pronuntata ca celelalte schema care ma terminat sa postez acest topic : http://www.tubebuilder.com/images/schem ... 84_se3.gif Link spre comentariu
ALEKS Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 Pai trage un ochi si aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=4978 Nu e ceea ce vrei tu dar poate constitui un alt punct de plecare. ALEKS Link spre comentariu
JohnDoe Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 Oare pt un final SE, nu se pot folosi trafuri de cadre de la vechile tv-uri cu lampi? intreb si eu , sa nu ma certati. :-) Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 Ba da, s-a mai scris pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum