SEBYKO_76 Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Buna ziua tuturor...Am pentru reparat aceasta chinezarie CRT Everest Model E17N-A8..Se pare ca este in scurt finalul linii..Se observa ceva modificari la bobina de deflexie, la infasurarea H, cineva a conectat un schoper in serie cu acea infasurare a bobinei , as dori sa vad ce s-a intamplat acolo.. Are cineva o schema pentru acest tv?? Va multumesc... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Este modificat din ,, fabrica '' > acel chopper face adaptarea la bobina de deflexie H >> Tubul este reciclat din monitoare crt vechi !! Link spre comentariu
SEBYKO_76 Postat Februarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2015 (editat) De acord cu d-voastra,,dar de ce are impedanta asa de mica?? Chiar nu am mai vazut acesta modificare....Sa inteleg ca tubul acesta de monitor a fost inlocuit in acest tv, cu tot cu bobina de deflexie?? Cred ca defectarea finalului linii se datoreaza tot acestei impedantei mici la deflexia H... Editat Februarie 28, 2015 de SEBYKO_76 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Nu neaparat , mai sunt si alte motive : condul de recuperare , trafo linii sau chiar sursa ( daca este ,, pe tranzistori '' ) !! Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 " Are cineva o schema pentru acest tv??" - mentioneaza componentele de baza . Link spre comentariu
SEBYKO_76 Postat Martie 29, 2015 Autor Partajează Postat Martie 29, 2015 Rezolvat..Pe "recuperare" avea 2 conzi, C435 si C438...In loc de 9,1nF, avea numai 7,1nF...Inlocuit C438 ..Tv-ul functioneaza normal..Stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum