Gogured Postat Martie 2, 2015 Autor Partajează Postat Martie 2, 2015 Gata .... s-a rezolvat cu montarea unei memorii noi 24C256 FFFF ... functioneaza corect pe toate inrarile ... AV, VGA, DVI, HDMI si bineinteles pe tuner analogic .... Multumesc tuturor celor care m-au ajutat ... mai am o problema cu un Tv ... la care nu am schema detaliata .... http://www.elforum.info/topic/101269-am-nevoie-de-schema-completa-lpt19ds-placa-digitala/ Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 (editat) Gata .... s-a rezolvat cu montarea unei memorii noi 24C256 FFFF ... functioneaza corect pe toate inrarile ... AV, VGA, DVI, HDMI si bineinteles pe tuner analogic .... Multumesc tuturor celor care m-au ajutat ... Mă bucur! Totuși pentru o reparație completă încărcați și softul se v-am trimis, e ultimul! Editat Martie 2, 2015 de ovidiuiosif Link spre comentariu
Gogured Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 Va multumesc mult pentru soft .... , dar nu am mai avut timp sa-l incerc ... aparatul a plecat deja .... ( si sper sa nu ....mai revina ) , dar daca mai revine cu probleme de soft , atunci ii voi rescrie si memoria cu noul soft !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum