viorelwio Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 salutare am un scuter piaggio zip din 1993 cu racire pe antigel, are rezervor de ulei motor 2t . si carburatoru face amestec ulei benzina . E functional dar am o problema electrica imi descarca baeria in cateva zeci de minute ( o reincarc cu redresoru ) Cand o montez pe scuter si pun ultima borna face flama indiferent de pozitia chei in contact. Are regulator de tensiune 12v cu 5 pini masa B+ G A A . Daca scot papucu din pinu G nu mai face flama ,nu descarca bateria , nu incarca bateria . imi rebuie o schema electrica cu ce contine releu in interioru lui , ce sfaturi imi dati ? salutare am un scuter piaggio zip din 1993 cu racire pe antigel, are rezervor de ulei motor 2t . si carburatoru face amestec ulei benzina . E functional dar am o problema electrica imi descarca baeria in cateva zeci de minute ( o reincarc cu redresoru ) Cand o montez pe scuter si pun ultima borna face flama indiferent de pozitia chei in contact. Are regulator de tensiune 12v cu 5 pini masa B+ G A A . Daca scot papucu din pinu G nu mai face flama ,nu descarca bateria , nu incarca bateria . imi rebuie o schema electrica cu ce contine releu in interioru lui , ce sfaturi imi dati ? Link spre comentariu
viorelwio Postat Februarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2015 am postat unde nu trebuia ? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Schema nu cred ca o sa gasesti , mai bine altul de pe la dezmembrari >> poti sa scoti montajul afara ?? (eu cred ca e turnata rasina epoxi peste el ) !! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Dacă nu e turnată rășină dură (Epoxy) ci silicon flexibil, se poate ,,săpa,, și scoate placa afară pentru examinare. Merită încercat, oricum e condamnat la înlocuire dacă nu reușești. Dacă nu poți prin spate, ,,atacă-l frontal,, prin tăiere de jur împrejurul cutiei, puțin sub capacul superior cu nervurile de răcire.Tai fie cu un flex cu disc subțire (cu mare atenție, fiindcă aluminiul ,,agață,, discul) fie cu bomfaierul. Apoi vedem ce se poate face. Revino cu poze după ,,operație,, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum