Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

regulator 12v piaggio

viorelwio

Postări Recomandate

salutare am un scuter piaggio zip din 1993 cu racire pe antigel, are rezervor de ulei motor 2t . si carburatoru face amestec  ulei benzina .  E functional  dar am o problema electrica imi descarca baeria in cateva  zeci de minute ( o reincarc cu redresoru )  Cand o montez pe scuter si pun ultima borna face flama indiferent de pozitia chei in contact. Are regulator de tensiune 12v cu 5 pini   masa B+ G   A A   .  Daca scot papucu  din pinu  G  nu mai face flama ,nu descarca bateria , nu incarca bateria  . imi rebuie o schema electrica cu ce contine releu in interioru lui  , ce sfaturi imi dati ?

salutare am un scuter piaggio zip din 1993 cu racire pe antigel, are rezervor de ulei motor 2t . si carburatoru face amestec  ulei benzina .  E functional  dar am o problema electrica imi descarca baeria in cateva  zeci de minute ( o reincarc cu redresoru )  Cand o montez pe scuter si pun ultima borna face flama indiferent de pozitia chei in contact. Are regulator de tensiune 12v cu 5 pini   masa B+ G   A A   .  Daca scot papucu  din pinu  G  nu mai face flama ,nu descarca bateria , nu incarca bateria  . imi rebuie o schema electrica cu ce contine releu in interioru lui  , ce sfaturi imi dati ?

post-190056-0-27277400-1425114510_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• viorelwio

2

• dan-a2

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dacă nu e turnată rășină dură (Epoxy) ci silicon flexibil, se poate ,,săpa,, și scoate placa afară pentru examinare. Merită încercat, oricum e condamnat la înlocuire dacă nu reușești.

Dacă nu poți prin spate, ,,atacă-l frontal,, prin tăiere de jur împrejurul cutiei, puțin sub capacul superior cu nervurile de răcire.Tai fie cu un flex cu disc subțire (cu mare atenție, fiindcă aluminiul ,,agață,, discul) fie cu bomfaierul. Apoi vedem ce se poate face. Revino cu poze după ,,operație,,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări