Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

service gsm> inceput de drum..

Adrian Luben

Postări Recomandate

M-am hotarat sa ma apuc de service gsm, si trebuie sa-mi iau aparatura. O parte am gasit, acum ii rog pe cei cu experienta sa-mi zica si mie de unde pot lua interfete pt. decodat, deblocari tel., softuri etc.. Am gasit aici: http://www.okazii.ro/catalog/2547890/te ... foane.html o interefata dar nu as vrea sa dau 100 euro + 20ron cd cu soft, as vrea sa incep cu o interfata mai ieftina cu mai putine cabluri (o sa mai iau pe parcurs), are cineva sau stiti de la cine sa iau??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian Luben

8

• Tavi

5

• pavcostel

3

• one

3

Top autori în acest subiect

nu am experienta multa, sunt la inceput, am reparat cateva telefoane (la partea hard-ware) sunt constient de faptul ca pot ramane fara profit dar nu ma sperie asta, pana acum nu am stricat nici un tel., sunt f. atent si oricum trebuie sa invat intr-un fel, nu? La partea de soft nu m-am prea bagat ca nu am aparatura necesara, as vrea sa incerc dar nu stiu ce aparatura sa-mi iau, ce programe sa folosesc, de accea ii rog pe cei experimentati sa ma ajute... :partyman:

Link spre comentariu

Costel, multumesc pt. atentia acordata, o sa incerc si acolo, oricum mi-ar place sa se discute si pe acest forum despre gsm la modul profesional si sunt sigur ca o sa se discute, imi place mai mult acesta fata de celelalte, este mult mai bine organizat, si lumea nu "abereaza" cand explica, cel mai important lucru e ca aproape toti de pe acest forum se RESPECTA intre ei (lucru foarte putin intalnit la celelalte).

Link spre comentariu

Ai auzit, Vasile !?! :drinkers: :partyman: Realitatea ramane, insa, asa cum cei care au service in domeniul radio-tv sunt aici, cei cu service gsm prefera acolo. Restul sunt doar pareri personale, pe ale mele le pastrez inca...Costel

Link spre comentariu

Despre meritul lui Vasile, care a reusit impreuna cu VOI, staff, sa mentina un forum deschis si respectuos. Fara a face comparatie cu orice alt forum. Nu mai stiu de cate ori am primit personal ajutor free de la Tavi sau altii, care, culmea, se ocupa cu service radio-tv, si au avut bunavointa de a ma ajuta. Gratis, deci contra intereselor lor directe. E adevarat ca erau aparatele mele personale, ca eu nu ma ocup cu depanare/service de profesie. Multumesc din nou!In schimb nu am avut raspunsuri clare macar, dincolo. Si nu vreau sa comentez mai departe. Poate nu am stiut eu ce sa intreb...Despre asta vorbeam, daca pe mine ma intrebai.Costel

Link spre comentariu

Pentru diferite tutoriale, firmware si toate cele legate de modelele scoase de sonyericson... http://www.topsony.com

Mi-am facut cont pentru a lua unui prieten niste firmware and...it's free, plus ca se gasesc si language packs pentru romania.

Poate vei avea nevoie vre-odata....bafta cu service-ul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări