Vizitator seby_98 Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Buna ziua. Sunt detinator al unui Samsung Galaxy S2 si vreau sa va intreb daca este normal ca cu un incarcator original Samsung care a 0,7A sa se incarce un 3-4 ore. Si inca o problema. Mi se descarca foarte repede. Daca il scot de la incarcat inainte sa ma culc, peste noapte imi consuma cel putin 10%. Va multumesc! Link spre comentariu
gabyh Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Da in mod normal asa incarca cu incarcator de 0,7A am si eu acelasi model la fel dureaza....referitor la descarcare vezi sa nu ai aplicatii care functioneaza si in stand by Link spre comentariu
Vizitator seby_98 Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 (editat) I-am dat si o resetare din fabrica si tot la fel. Nu stiu ce sa mai fac. Ma tine o zi si jumatate daca nu stau pe el. Si jumatate de zi cu internet si jocuri. Si daca ma joc pe el si dupa dau un restart scade bateria dupa restart. De exemplu ieri aveam 52% si m-am gandit sa dau un restart ca aveam ram-ul incarcat. Cand se redeschide telefonul a coborat de la 52% la 31%. Editat Februarie 28, 2015 de seby_98 Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Si nu ajunge o zi jumatate? Ca atata tine un smartfon (tot asa ma tine si pe mine S2-ul, asta ca idee).... Daca vrei autonomie cauta un telefon cu taste si display mic. Link spre comentariu
Vizitator seby_98 Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Nu spun ca nu ajunge. Dar un prieten de al meu care tot un s2 detine, peste noapte ii consuma maxim 3% iar mie 10-15%. Asta e singura problema ce ma deranjeaza. Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Eu peste noapte-l tin la incarcat. Link spre comentariu
adriansorinsuditu Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 datele mobile sa fie oprite , la fel si Wi-fi, daca nu.....consuma f repede Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 S3 Neo consuma tot cam 10% peste noapte daca am WI-FI-ul activ. Asta e marea problema cu sapunierele astea de telefonae, consuma mult. Link spre comentariu
cristiaCT Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 3g oprit,wifi oprit,instaleaza activ task killer si selecteaza la meniu in el sa inchida aplicatiile la inchiderea displayului(when screen off) si bifeaza si crazy la tipul de inchidere.Eu folosesc galaxy express 2 si scade uneori si 25% de nebun noaptea desi am totul inchis si alte programe,concluzia se stie....vrei baterie iti iei telefon simplu! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum