Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

S2 se descarca repede

Vizitator seby_98

Postări Recomandate

Vizitator seby_98

Buna ziua. Sunt detinator al unui Samsung Galaxy S2 si vreau sa va intreb daca este normal ca cu un incarcator original Samsung care a 0,7A sa se incarce un 3-4 ore. Si inca o problema. Mi se descarca foarte repede. Daca il scot de la incarcat inainte sa ma culc, peste noapte imi consuma cel putin 10%.

Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• riderinblack

2

• Stefan

1

• gabyh

1

• adriansorinsuditu

1

Vizitator seby_98

I-am dat si o resetare din fabrica si tot la fel. Nu stiu ce sa mai fac. Ma tine o zi si jumatate daca nu stau pe el. Si jumatate de zi cu internet si jocuri. Si daca ma joc pe el si dupa dau un restart scade bateria dupa restart. De exemplu ieri aveam 52% si m-am gandit sa dau un restart ca aveam ram-ul incarcat. Cand se redeschide telefonul a coborat de la 52% la 31%.

Editat de seby_98
Link spre comentariu

3g oprit,wifi oprit,instaleaza activ task killer si selecteaza la meniu in el sa inchida aplicatiile la inchiderea displayului(when screen off) si bifeaza si crazy la tipul de inchidere.Eu folosesc galaxy express 2 si scade uneori si 25% de nebun noaptea desi am totul inchis si alte programe,concluzia se stie....vrei baterie iti iei telefon simplu!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări