Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent BTA12 600BW

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• modoran

2

• nelutu

1

• Nostalgic

1

• 3 ani mai târziu...
Vizitator Marcelo Cristin Bobia

Multumesc pentru link,am facut cont ,dar nu inteleg nimic,pretul mi-l trimit ei pe email?Daca ai cumparat de la ei ai idee cat dureaza pana vin?Si in Ro chiar nu se gasesc nicaieri?

Link spre comentariu

Nu știu ce procedură au fiindcă nu am cumpărat de acolo niciodată, găsisem un link de la Aliexpress, dar acolo nu mai aveau pe stoc. În principiu, dacă nu există prețul afișat, trimiți o interogare pe cantitatea dorită și ei îți trimit un mail cu prețul.De obicei comenzile vin în două-trei săptămâni de la chinezi (întârzierile apar după intrarea în Ro), din Europa vin în două-trei zile.În România nu am găsit componenta la prima căutare, dar e posibil să fie pe undeva și să nu fie indexată...poate știe alt coleg vreun pont.

Editat de validae
Link spre comentariu

Iti faci firma, evident, sau apelezi la un magazin ce aduce la comanda, cu adaosul comercial de rigoare.

Oricum vezi ca asta e un procesor, daca nu ai softul din el este inutilizabil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări