Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programe pt. deblocari

Adrian Luben

Postări Recomandate

Daca nu se incalca vreo lege a forumului (imi cer scuze de topic in caz afirmativ) ii rog pe cei care au experienta sa posteze astfel de programe, am cautat dar nu am gasit cine stie ce, nu stiu care sunt fiabile etc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian Luben

3

• cometa

2

• diabolic53

2

• Yo4You

1

Top autori în acest subiect

pai poti sa-mi trimiti pe pm te rog? Stiu ca sunt cu probleme unele programe de aceea rog pe cei care au avut experiente pozitive (au avut succes in deblocari etc.) cu ele, sa le posteze.

Link spre comentariu

Pentru deblocare Nokia DCT-3 si DCT-4 recomand WorldUnlock.Pentru deblocare Siemens pot fi folosite Freia si Joker, cu interfata seriala, de exemplu Unibox, si cablurile corespunzatoare, sau simple cabluri seriale dedicate telefonului.Pentru decodare Sharp GX15, 25, 30 poate fi folosit Sharp Furious, impreuna cu un cablu de date USB obisnuit, pentru Sharp.Cu acelasi program pot fi decodate GX17 fabricate pana la 06.2006. Pentru celelalte se foloseste o alta procedura.Pentru deblocare Alcatel, Philips, Sagem, Panasonic, Nec, Sharp si multe altele exista prea multe programe gratuite pe net, mai ales pe forumuri GSM incat sa le mai enumar pe toate.Nu cred ca e cazul sa mai amintesc de google, dar cred ca daca as da o cautare nu ar mai fi necesar sa mai intreb pe forum, caci as gasi oricum prea multe.Oricum, macar interfata seriala este necesara pentru un mic depanator, nu zic intr-un service, caci numai aceasta interfata e mult prea putin.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Daca sunteti interesati de deblocare fara TESTPOINT la Motorola sau SE( Sony Ericson) http://www.got.bz e un program care ti-l poate debloca fara a fi nevoit sa desfaci telefonul .. singura problema e k este un serviciu cu plata ... totusi 3 euro pt o zi de acces la serverul lor nu mi se pare mult in comparatie cu pretul unui depanator "profesionist", asa ti-l faci singur acasa si esti sigur k iese treba buna si k nu iti umbla nimeni prin el sa iti faca vreun Testpoint prin el ( Testpoint= scurtcircuitarea unui pin mic pe placa de baza .. in timp ce telefonul functioneaza FARA ECRAN ... operatiune destul de periculoasa)

Link spre comentariu

daca vrei sa decodezi motorola fara TESTPOINT (fara sa fac scurt si fara sa tai grilaj )am de vanzare pt cei interesatzi "magit testpoint "care se monteaza pe mufa de la lcd la pretz f bun :smt003

Link spre comentariu

daca vretzi sa decodatzi nokia dct3&dct4 ,alcatel,lg,maxon,nec,siemens,samsung etc cu un simplu cod de man :smt003 a scoatetziva de pe google "crux calculator" super bun

Link spre comentariu

daca vrei sa decodezi motorola fara TESTPOINT (fara sa fac scurt si fara sa tai grilaj )am de vanzare pt cei interesatzi "magit testpoint "care se monteaza pe mufa de la lcd la pretz f bun :smt003

eu tot nu m-as risca cu o solutie hardware ... mai bine una software la care in cel mai rau caz nu imi merge programu decat sa risc sa stric telu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări