Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe Technics Sb-T100

Costin Aurel Baluta

Postări Recomandate

Buna seara,Va rog mult sa ma ajutati  cu niscaiva pareri pentru boxele de mai jos.Doresc sa-mi achizitionez o pereche de boxe Technics SB-T100,are cineva vreo parere despre ele? cum se aud?ce dinamica au?doresc sa mentionez ca puterea lor este de 160w muzic. si 80 Din. si vor lucra cu un reciver Technics SA-GX130.rog seriozitate!!Multumesc din suflet

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costin Aurel Baluta

2

Vizitator Mada1

Va salut. Personal, daca doriti Technics mergeti pe seria SB-M. Eu am ascultat mai multe, aceasta serie considerand ca este cea mai buna de la ei. Seria SB-T este de HomeCinema, nu de audio, acum depinde ce doriti.Ca idee ele se aud bine fata de altele asemanatoare, dar un pasionat sau audiofil nu ar asculta la ele...

Link spre comentariu
Vizitator bogu30

salut.asa cum s-a spus si mai sus SB-T100 sau 200 se aud mai bine decat altele asemanatoare.SB-300 sunt cele mai bune din seria sb-t dar se gasesc foarte greu si au un pret pe masura.acelasi woofer din t100 il gasesti pe SB-FW12 care se aud mult mai bine decat T100 datorita difuzoarelor de medii si tweetere, cele din urma fiind firave la T100, dupa parerea mea, mai ales daca exagerezi cu volumul.recomand seria sb-m dar depinde de buget si de ce anume vrei sa faci cu ele.la seria sb-m trebuie sa ai grija totusi cu pozitionarea lor in camera, e un lucru foarte important.

Link spre comentariu

Le-am achizitionat oricum, sunt extraordinare se aud demential bass-ul este foarte patruzator si puternic(greu),

sunt 100% multumit de ele,impreuna cu o pereche Technics sb-cs 75 montate pe un reciver Technics Sa-Gx130 fac o ,,echipa'' nemaipomenita...

-bass mult de la Sbt100

-medii si tweetere de la Cs 75,

Technics rulzzz! :da 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări