allexx1968 Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Buna L70 de la LG are 2 variante.D320 si D325.D325 este dual-sim. Stie cineva daca touchscreenul este compatibil intre modele? Al meu tocmai a crapat(D320) si varianta pe alb l-am gasit doar pentru D325. Nu stiu ce se intampla cu cei de la firma de vanzari online,cel putin ei ar trebui sa aiba habar de asa ceva.Nu pot da numele,e interzisa reclama,dar pot spune ca este o firma de renume.In poza arata la fel,dar la o mufa superminiaturizata nu poti fi sigur niciodata dintro simpla fotografie. Multumesc Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Salut. Singura diferenta intre ele este ca unul este dual sim iar celelalt single sim. Alte diferente nu exista. 100% se potriveste. Incearca si te vei convinge! Link spre comentariu
allexx1968 Postat Februarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2015 Buna Multumesc Electro6.In acest caz o sa-l comand. Ar fi aratat aiurea jumatate alb si jumatate negru. Spor la toate Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum