Vizitator Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 (editat) Salut tuturor. Va rog sa ma ajutati sa aflu ce piesa este cea din poza. Este dintr-un aparat de masura Metra Hit 27. Este in zona bornelor Masurata cu ohmerul da 5,6K Masurata cu capacimetrul da 27 Nf. Masuratorile de mai sus ,sunt la un exemplar bun.Sunt 4 bucati in aparat. Cea banuita de mine ca fiind defecta are ,spre deosebire de celelalte 3, 32K si 5 Nf. Mentionez ca influenteaza doar partea de masurare rezistenta. Va multumesc. Editat Februarie 26, 2015 de oivp2003 Link spre comentariu
validae Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Mie îmi pare a fi un MOV ( varistor de protecție la supratensiune)...dar valoarea rezistenței e prea mică.Poți pune o poză de aproape cu dispunerea lor pe placă ? Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Incearca sa - l incalzesti , in timp ce - i masori rezistenta ... daca se modifica semnificativ , poate fi un PTC ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Asa cred si eu .Un PTC. Luni cad ajung la servici ,voi scote unul din cei 3 care au aceeasi rezitenta si il voi incalzi.Foarte buna idee. Sunt derutat deorece nu este doar de protectie,cum am crezut la inceput,ignorandu-l,dar are si rol in functionare si in valoarea masurarii. Cu el montat arata zero daca pun testerele in scurt dar si orice rezistenta as masura.Daca il scot masora, dar eronat.Am pus o rezistenta de 5,6K si face ca si cand ar fi termisorul montat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum