marian-cristea Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Salut, Caut un sfat sau lamuriri de la voi in legatura cu o situatie.Doresc sa inlocuiesc un monitor care se foloseste la un aparat de radiografii.Semnalul vine prin cablu BNC de la o caseta de televiziune.Monitorul este lcd alb-negru.Singurele specificatii pe care le am sunt rezolutie 1024/1024 si frecventa 60Hz.Am incercat cu un monitor de PC insa nu reactioneaza absolut de loc la semnal.Daca v-ati lovit de ceva asemanator va rog sa imi transmiteti.Este posibil sa aiba un semnal codat spacial?Monitoarele folosite sunt stric pt asa ceva si sunt foarte scumpe.Incerc sa fac o solutie de backup. Multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Se poate ca acolo sa fie semnal videocomplex.Ai incercat cu un TV pe AV daca merge? Link spre comentariu
iop95 Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Va trebuie un monitor cu intrare video-complex. Cu ce monitor de PC ati incercat / pe ce intrare? Aparatele noi, cu iesire digitala folosesc monitoare pe 10 sau 12biti pentru a afisa cat mai corect nuantele de gri. Un monitor obisnuit e pe 8biti. Link spre comentariu
Fulgerik Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Nu se poate monta un monitor de calculator fără un adaptor special. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 ...dati ceva detalii despre aparatul Rontgen,... am lucra ceva ani in domeniu, dar pe DIAGNOMAX, ELTEX400 si TUR300 (cu lant tv) cu monitor crt intrare semnal complex. Vorbesc de inceputul anilor '90...acum tehnica a avansat si in acest domeniu, dar poate va pot ajuta( cautam)!!! Link spre comentariu
marian-cristea Postat Martie 26, 2015 Autor Partajează Postat Martie 26, 2015 Salut, Multumesc pentru raspunsuri.Sistemul pe care am probat este un Opera T30.Am probat cu un monitor de calculator cu un adaptor tv tuner dar a fost fara succes.Am folosit tunerul pentru a trece semnalul de pe BNC pe vga, singurul conector disponibil pe LCD.Din cercetarile ulterioare am aflat ca centrala CCTV transmite un semnal de 14 sa 16 biti.De aceea nu functioneaza.Nu am reusit sa gasesc un adaptor care sa imi transforme acest semnal in 8 biti pentru a putea fi vazut pe un monitor LCD normal.Mai aveam o optiune sa probez cu un monitor de sisteme de securitate deoarece acestea au intrare BNC,insa cred ca va fi acelasi rezultat.Daca exista o solutie de care sa fi auzit nu ezitati sa postati. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum