Vizitator livius2000 Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Va salut Am un Dell Desktop 051 si nu reusesc neam sa trec de parola de admin Specific ca am incercat clear cmos ,baterie scoasa si lasata un timp,Hirrens ul ma dispera ca nu pot pune un w7 pe el ca resurse are aveti alte idei?Multumesc anticipat! Link spre comentariu
ddd3d Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 (editat) hmm incearca sa schimbi hdd-ul si vezi daca iti dispare parola daca nu trebuie in cel mai fericit caz update de bios daca nu vrea nici cu update trebuie schimbat cipul de bios... Bafta! Editat Februarie 26, 2015 de ddd3d Link spre comentariu
allexx1968 Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Buna Poi parola e pe Windows sau pe BIOS? Daca e pe Windows se poate reseta cu Hirensul cela(eventual un Windows nou). Daca e pe BIOS un update de BIOS poate ajuta.Nu intodteauna. Spor Alex Link spre comentariu
bratueduard Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Scrie clar in primul post ca este parola de admin. asa ca: 1. parola pe bios, nu se reseteaza la up-date bios (asta ca si cultura generala in domeniul IT) 2. daca totusi autorul topicului vrea sa copeze datele de pe disc, ar trebui sa monteze discul pe alt calculator si de acolo se deduce...... 3. initiatorul topicului sa specifice ce windows este pe calculatorul respectiv. (in cazul in care nu se face o confuzie intre parola de bios si cea de admin/user la windows) Link spre comentariu
Vizitator livius2000 Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Am intrat cu hirrens din stick usb am reinstalat xp dar parola de admin din bios persista va multumesc pt suport *nu am avut treaba cu parola de windows decat cu cea de bios Scrie clar in primul post ca este parola de admin. asa ca: 1. parola pe bios, nu se reseteaza la up-date bios (asta ca si cultura generala in domeniul IT) 2. daca totusi autorul topicului vrea sa copeze datele de pe disc, ar trebui sa monteze discul pe alt calculator si de acolo se deduce...... 3. initiatorul topicului sa specifice ce windows este pe calculatorul respectiv. (in cazul in care nu se face o confuzie intre parola de bios si cea de admin/user la windows) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum