Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parola bios Dell 051 dezactivare?

Vizitator livius2000

Postări Recomandate

Vizitator livius2000

Va salut Am un Dell Desktop 051 si nu reusesc neam sa trec de parola de admin Specific ca am incercat clear cmos ,baterie scoasa si lasata un timp,Hirrens ul ma dispera ca nu pot pune un w7 pe el ca resurse are aveti alte idei?Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bratueduard

1

• allexx1968

1

• ddd3d

1

Top autori în acest subiect

hmm incearca sa schimbi hdd-ul si vezi daca iti dispare parola daca nu trebuie in cel mai fericit caz update de bios  daca nu  vrea nici cu update trebuie schimbat cipul de bios... 

Bafta!

Editat de ddd3d
Link spre comentariu

Buna

Poi parola e pe Windows sau pe BIOS?

Daca e pe Windows se poate reseta cu Hirensul cela(eventual un Windows nou).

Daca e pe BIOS un update de BIOS poate ajuta.Nu intodteauna.

Spor

Alex

Link spre comentariu

Scrie clar in primul post ca este parola de admin.

asa ca:

1. parola pe bios, nu se reseteaza la up-date bios (asta ca si cultura generala in domeniul IT)

2. daca totusi autorul topicului vrea sa copeze datele de pe disc, ar trebui sa monteze discul pe alt calculator si de acolo se deduce......

3. initiatorul topicului sa specifice ce windows este pe calculatorul respectiv. (in cazul in care nu se face o confuzie intre parola de bios si cea de admin/user la windows)

Link spre comentariu
Vizitator livius2000

Am intrat cu hirrens din stick usb am reinstalat xp dar parola de admin din bios persista va multumesc pt suport *nu am avut treaba cu parola de windows decat cu cea de bios 

Scrie clar in primul post ca este parola de admin.

asa ca:

1. parola pe bios, nu se reseteaza la up-date bios (asta ca si cultura generala in domeniul IT)

2. daca totusi autorul topicului vrea sa copeze datele de pe disc, ar trebui sa monteze discul pe alt calculator si de acolo se deduce......

3. initiatorul topicului sa specifice ce windows este pe calculatorul respectiv. (in cazul in care nu se face o confuzie intre parola de bios si cea de admin/user la windows)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări