Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

magnetofon Rostov 105

Vizitator sxnake2014

Postări Recomandate

Vizitator sxnake2014

Salut ! Detin un magnetofon Rostov 105 , fabricatie 1988 si am urmatorul defect :

La volum , cand trec de jumatate spre maxim , intra in limitare si se intrerupe sunetul, dupa care daca il dau mai incet revine, spuneti-mi va rog ce produce aceasta limitare(blocare) , am inteles ca ar fi un condensator, dar nu stiu in ce modul sa-l caut (preamplif, , amplif ), va rog sa ma ajutati ! Multumesc anticipat ! Si inca ceva , regulatorul de turatie de Rostov 105 S1 este la fel ca cel de Rostov 105 ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• ChRS

1

• allexx1968

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca ai apucat sa deschizi Rostov-ul, la intrarea amplificatorului de putere sunt 3 fire care se leaga la preamplificatorul final. Incearca sa gasesti o alta pozitie acelui cablu.

Eu am avut o problema similara din cauza unei persoane care a umblat inainte de a cumpara magnetofonul si a pus cablul de semnal pe langa motorul cabestan. Ulterior dupa ce l-am apropriat de ecranajul amplificatorului, nu am mai avut probleme.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări