Vizitator sxnake2014 Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Salut ! Detin un magnetofon Rostov 105 , fabricatie 1988 si am urmatorul defect : La volum , cand trec de jumatate spre maxim , intra in limitare si se intrerupe sunetul, dupa care daca il dau mai incet revine, spuneti-mi va rog ce produce aceasta limitare(blocare) , am inteles ca ar fi un condensator, dar nu stiu in ce modul sa-l caut (preamplif, , amplif ), va rog sa ma ajutati ! Multumesc anticipat ! Si inca ceva , regulatorul de turatie de Rostov 105 S1 este la fel ca cel de Rostov 105 ? Link spre comentariu
allexx1968 Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Buna Problema este in la etajul final.Doar el intra in limitare. Spor Alex Link spre comentariu
validae Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Schema asta te ajută ? http://elektrotanya.com/rostov_105.pdf/download.html Link spre comentariu
ChRS Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Daca ai apucat sa deschizi Rostov-ul, la intrarea amplificatorului de putere sunt 3 fire care se leaga la preamplificatorul final. Incearca sa gasesti o alta pozitie acelui cablu. Eu am avut o problema similara din cauza unei persoane care a umblat inainte de a cumpara magnetofonul si a pus cablul de semnal pe langa motorul cabestan. Ulterior dupa ce l-am apropriat de ecranajul amplificatorului, nu am mai avut probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum