Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laminator pentru transferul tonerului pe cablaj

roscatu

Postări Recomandate

Salut tuturor, am si eu o problema , am nevoie de un laminator cu care sa fac transferul de toner , pentru ca , cu fierul de calcat nu mai imi iasa deloc, nustiu de ce , tot asa am procedat, ma rog alta poveste. Ideea este ca am nevoie de niste recomandari de la voi pana in 200 de lei maxim. Inca o intrebare, se poate baga cablajul in cuptor ? ( in ala care prajesti carnea :)) ) ? pentru a se face transferul sau am zis o tampenie , ca nu vreau nici sa dau foc.

Metoda foto cat este de rentabila? adica am vazut undeva ca se poate folosi cablaj simplu, dat cu Positiv 20, sau iese mai ieftin daca il iau gata cu folia pusa?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• roscatu

6

• miron1947

4

• JBC

2

• loleksibolek

2

Top autori în acest subiect

Daca nu iti mai iese inseamna ca foloseai si ti-a iesit?Eu folosesc un fier de calcat tip comunist din 1900 toamna ,fara termostat,cu talpa grea si iese perfect.Probabil hartia e de vina la tine.A fost mai demult o oferta de hartie lucioasa pe aici pe forum,am cumparat si e excelenta.

Link spre comentariu

Faza e ca nu imi ies cum trebuie, adica cu totul ca traseele sunt acoperite cu toner, tot ajunge clorura si pe acolo pe trasee, sper ca cineva de pe forum sa ma poata ajuta referitor la laminator

Link spre comentariu

Incearca sa cureti cablajul f bine inainte de transfer,eu de exemplu il dau cu smirghel de apa apoi spal cu sapun si periuta si clatesc bine.Si verifica concentratia solutiei de corodat,daca e prea concentrata ataca si traseele subtiri.Cel putin la mine cand folosesc acid asa patesc.E doar un sfat.

Link spre comentariu

Nu este anevoioasa,trebuie putina indeminare,cu aceasta metoda fac trasee de 0,2mm,conteaza foarte mult suportul pe care imprimi si calitatea tonerului,neaparat original.

Trebuie sa gasesti un laminator care merge cu 1.5mm,dar nu vei gasi la 200 lei noua.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări