Vizitator Bodringa Alex Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 buna ziua imi cer scuze daca am postat gresit am schema postata si nu gasesc BU406 , gasesc doar BU406D, cel cu dioda daca cumpar cel cu dioda este ok sau mai fac vreo modificare la schema? multumesc Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Poţi pune liniştit, fără modificări. Abia are o protecţie în plus. Link spre comentariu
Vizitator Bodringa Alex Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 multumesc mult Link spre comentariu
Fulgerik Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 (editat) BU406 este un tranzistor mai vechi, se gaseste mai greu. Cred ca poate fi inlocuit mult mai bine cu un tranzistor mai actual si mai performant. Daca ai BU406D atunci D5 si D6 sunt in plus.Schema este aproape identica cu o schema de lampa CFL ( bec economic).La ce tensiune se alimenteaza? Editat Februarie 26, 2015 de Fulgerik Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum