Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rostov 105 (articole Tehnium)

Postări Recomandate

Va invit, cei care aveti revistele Tehnium continand modificarile utile (sau nu) ale magnetofonului Rostov 105, sa le postati aici, scanate.

Am sa incep eu, dar din pacate nu am toate articolele.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

De asemenea va intreb cum s-ar putea regla optim turatia pentru motorul cabestan pe ambele viteze. Exclus o banda inregistrata pe ambele viteze consecutiv la 1kHz si apoi redata in timp ce reglezi semireglabilii, cu frecventmetrul infipt in line-out.

Stima,

ALEKS

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

3

• Blind

2

• MiniTehnicus

1

• lulu

1

Top autori în acest subiect

Nu are nici un sens in zilele in care sistemele de comunicatii au ajuns la standarde ce-ti permit rate de download de peste 30Kb/s.

Imbunatatiri Rostov

Iar ca format, le-am facut in asa fel incat pe orizontala sa fie de exact 800pixeli pentru a putea fi citite intr-o pagina de forum, normala.

Asta a fost ideea mea, daca nu e aplicabila se poate inchide si topicul eventual.

Stima,

ALEKS

Link spre comentariu

Depinde de conexiunea oamenilor, sunt destui care intra pe dial-up si se minuneaza cand ajung la 10k...Era doar o idee convertirea in djvu, mai ales ca ai avea mai mult spatiu liber pe forum (eu cu asta ma confrunt momentan), nu am spus-o ca un ordin sau ceva de genul asta, nu trebuie sa te superi si sa te gandesti la inchiderea topicului pt ca nu are nici un rost chestia asta. Scuze ca te-am stresat

Link spre comentariu

Nici o problema! Nu m-am suparat nicidecum - acesta nu este un motiv de suparare.Eu nu folosesc din spatiul pe forum. Verifica proprietatile uneia din poze si vei vedea ca e "mapata" locatia site-ului meu deci nu vad probleme cu spatiul pe forum. In format DjVU am schemele complete de la Rostov 105 S-1.Dar sa ramanem pe subiect...Stima,ALEKS

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări