Vizitator alex_shop26 Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Salutare, am achizitionat de curand doua boxe Behringer Eurolive vp2520 sh si dupa ce le-am probat la volum ridicat am reusit sa stric o boxa, in sensul ca nu mai are inalte. Am gasit driverul la partysound, este vorba de un driver de 1.75 Blue Tech ( cele originale sunt foarte scumpe )dar nu stiu ce model sa comand daca este driver cu surub sau cu filet pentru ca am inteles ca exista doua posibilati de "prindere". Inca nu am desfacut boxa sa ma uit in ea, as vrea sa stiu daca are cineva idee ce tip de prindere are driverul la acest model de boxe. Multumesc Link spre comentariu
chiriac iulian Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 din cate am avut behringer toate au avut prindere prin filet dar inainte de comanda mai bine desface-ti boxa ca sa nu va treziti cu surprize , iar referitor la acel blue tech nu o sa sune ca la inceput Link spre comentariu
ahegyes Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Daca ai reusit sa arzi TW originale, Bluetech-ul nu o sa tina nici pana ii faci proba. Nu mai spun ca filtrul original cu siguranta nu se potriveste cu TW Blutech. Oricum o dai nu de bine. Singura solutie buna e sa iei TW original. Link spre comentariu
walldemar Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 Variante mai sunt - rebobinat de un profesionist sau kit de reparatie de la sursa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum