Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Restaurare radio Graetz Sinfonia 522

klauss00

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• klauss00

19

• kripton

4

• nicolae57

3

• andreas

3

• 3 săptămâni mai târziu...

Am rezolvat problema cu AM, dupa indelungi eforturi am gasit vinovatul bobina 74 infasurarea din dreapta schemei, era intrerupta prima spira cam la 40% de la capat. Multumesc pentru sprijin si dl. Kripton

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Aspectual nu mai sunt multe de facut: schimbare EM34 cu EM4, golirea condensatorilor de filtraj originali in care bag noii condensatori, curatarea sasiului.

Electronic trebuie recalibrata partea de AM ca sa corespunda frecventa receptionata cu cea de pe scala, pe UL e o diferenta de 10kHz pe UM de 100kHz iar pe US nu pot sa imi dau seama.

Am inlocuit condensatorii cu hartie (in nr de 16) o parte din ei i-am inlocuit cu ERO si Siemens produsi in anii '50 restul cu unii mai moderni. Intrebarea este daca are cineva de vanzare condensatori din anii '50 valorile ar fi: 100nf(125v) 2*50nf(250v) 50nf(500v) 25nf(500v) 2*10nf(500v) 4*5nf(500v alternativ) 5nf(500v) 500pf(500v). Voltajul este pentru C.C. cred ca e suficient si 400v sau 350v

post-180412-0-35278500-1431980663_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări