Vizitator ady30100 Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Buna ziua! De curand mi-am achizitionat de la e-Mag un Samsung Galaxy Grand Neo, un telefon foarte bun in raport cu pretul platit. Bineinteles, dupa ce l-am primit m-am jucat cat m-am jucat pe el si apoi am mers la un magazin gsm sa-i cumpar o folie de protectie. Eu nu am tinut niciodata telefonul fara folie. Tanti de acolo s-a oferit sa o lipeasca ea, am fost de acord, totul bine si frumos. Insa a doua zi am observat ca folia o ia la vale... Atunci cand il bagam si il scoteam din buzunar aluneca si folia de pe telefon (cam cu 3-4mm). Asa ca am mers la alt magazin gsm si am luat alta folie, iar de data aceasta am lipit-o eu, stiind ca pana acum mi-am lipit singur foliile pe telefoane si n-am avut probleme. Insa observ iar ca problema persita, folia aluneca de pe ecran. Ce e de facut? Cine a mai intalnit problema aceasta? Link spre comentariu
voodoo Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Cum ai lipit folia ? Link spre comentariu
Vizitator ady30100 Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Va multumesc pt ajutorul acordat! Se poate inchide topicul, am rezolvat problema cu ceva alcool sanitar si o carpa de sters praful inainte sa lipesc folia. Link spre comentariu
8429kyd Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Pai intotdeauna inainte de a lipi folia se degreseaza f bine touchul si se curata f bine de praf si resturi si abia apoi se lipeste,fara a lasa bule! Link spre comentariu
ort3ov Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Cel mai bun pt. curatat este alcoolul izopropilic ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum