Dj_Dog Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 se poate debloca acest tip de telam un exemplar si mere doar pe orange si vreau sa il fol pe vodafoneil poate face careva si la ce bani? Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 de ce nu-i raspunde nimeni ? sunt si yo interesat ! :supz: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Martie 8, 2007 Autor Partajează Postat Martie 8, 2007 up!! :weedman: Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 nu se poate decoda deocamdata nicaieri Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Martie 19, 2007 Autor Partajează Postat Martie 19, 2007 am fost la un service gsm, nu dau numele ca sa nu fac reclama, si a spus ca se poate face dar nu are nush ce "secure point" si fara ala nu mere...si am mai gasit la alt service gsm la care se putea face decodarea de pe o zi pe alta si trebuia sa las telefonul la ei, dar aveau aia niste fetze asa de dubioase ca nu m-am riscat Link spre comentariu
one Postat Martie 20, 2007 Partajează Postat Martie 20, 2007 Probabil au spus "test-point". Este vorba de un "test-point adapter". cam asa ceva http://www.gsm-technology.com/index.php ... ories.html in lipsa acestui adaptor se lipesc firele de la mufa direct pe test-pointurile de pe placa. Probabil ti-au spus de pe o zi pe alta sa aiba timp sa experimenteze pe telefonul tau :snakeman: Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Martie 22, 2007 Partajează Postat Martie 22, 2007 Da , dar modelul asta inca nu se poate face asa cu SCDR II ,SMTi.JTAG....... La fel ca si MYw-8...etc,mai sunt multe inca.... astea sunt un alt soi de sagemuri,nici nu o sa mearga cu sculele mentionate mai sus,probabil o sa implementeze Cruiser Team in boxu-l lor.... mai vedem,de no fi si asta un fel de BB5. :rolleyes: Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Martie 22, 2007 Partajează Postat Martie 22, 2007 coboara de pe net usr 1.11 si incearca....bafta Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 29, 2007 Partajează Postat Martie 29, 2007 Oameni a ajuns tare eftin telu asta nushtiu ce sa fac la 160ron eu zic ca merita ori are un defec ori e codat si daca e codat spuneti-mi si mie se va putea face ceva in curand sau va-ti lasat de hackyng?Am gasit pe un forum ceva cum s-ar putea modifica niste parametrii din soft sa-i rescrii niste randuri si accepta si alte simuri dar nustiu ce sa fac vreau si eu sa iau un tel eftin si cat de cat acolo.Ps:Suporta card de 1GIGA???? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Martie 30, 2007 Autor Partajează Postat Martie 30, 2007 se poate modifica din soft delay-ul acela enervant? Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 Stiu un lucru ca se poate modifica niste linii in soft incat sa permita telefonului UPDATE de firmwire nustiu insa daca chiar il si decodeaza.Unii zic ca l-au si decodat altii nu is confuz deaia intreb si eu pe aici sa stiu pe ce dau banu. Link spre comentariu
one Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 Nu se decodeaza. Lasa ce zic altii. Daca il folosesti pe reteua pe care e codat e bine, altfel, uita de el.Poate sa fie si 10RON nu inseamna neaparat ca este o afacere deosebita. Cand iti iei un telefon la mana a doua poti avea de exemplu in vedere ca o baterie originala costa 70-150RON pentru majoritatea modelelor. Si daca peste o luna trebuie sa cumperi baterie...Cand iti iei un telefon din magazin, in pretul produsului sunt incluse si cheltuieli cu garantia si altele. Acum e obligatoriu ca toate telefoanele sa aiba 2 ani garantie, deci dai 160RON pe un Nokia 1112 si stai 2 ani linistit.Daca vrei ceva mai performant, te mai scobesti prin buzunare. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 1, 2007 Autor Partajează Postat Mai 1, 2007 am intrat in posesia acestui document, va ajuta cu ceva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum