Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sagem myx 6-2

Dj_Dog

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

5

• one

2

• Yo4You

2

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

am fost la un service gsm, nu dau numele ca sa nu fac reclama, si a spus ca se poate face dar nu are nush ce "secure point" si fara ala nu mere...si am mai gasit la alt service gsm la care se putea face decodarea de pe o zi pe alta si trebuia sa las telefonul la ei, dar aveau aia niste fetze asa de dubioase ca nu m-am riscat

Link spre comentariu

Da , dar modelul asta inca nu se poate face asa cu SCDR II ,SMTi.JTAG....... La fel ca si MYw-8...etc,mai sunt multe inca.... astea sunt un alt soi de sagemuri,nici nu o sa mearga cu sculele mentionate mai sus,probabil o sa implementeze Cruiser Team in boxu-l lor.... mai vedem,de no fi si asta un fel de BB5. :rolleyes:

Link spre comentariu

Oameni a ajuns tare eftin telu asta nushtiu ce sa fac la 160ron eu zic ca merita ori are un defec ori e codat si daca e codat spuneti-mi si mie se va putea face ceva in curand sau va-ti lasat de hackyng?Am gasit pe un forum ceva cum s-ar putea modifica niste parametrii din soft sa-i rescrii niste randuri si accepta si alte simuri dar nustiu ce sa fac vreau si eu sa iau un tel eftin si cat de cat acolo.Ps:Suporta card de 1GIGA????

Link spre comentariu

Stiu un lucru ca se poate modifica niste linii in soft incat sa permita telefonului UPDATE de firmwire nustiu insa daca chiar il si decodeaza.Unii zic ca l-au si decodat altii nu is confuz deaia intreb si eu pe aici sa stiu pe ce dau banu.

Link spre comentariu

Nu se decodeaza. Lasa ce zic altii. Daca il folosesti pe reteua pe care e codat e bine, altfel, uita de el.Poate sa fie si 10RON nu inseamna neaparat ca este o afacere deosebita. Cand iti iei un telefon la mana a doua poti avea de exemplu in vedere ca o baterie originala costa 70-150RON pentru majoritatea modelelor. Si daca peste o luna trebuie sa cumperi baterie...Cand iti iei un telefon din magazin, in pretul produsului sunt incluse si cheltuieli cu garantia si altele. Acum e obligatoriu ca toate telefoanele sa aiba 2 ani garantie, deci dai 160RON pe un Nokia 1112 si stai 2 ani linistit.Daca vrei ceva mai performant, te mai scobesti prin buzunare.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări