pop_ady44 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 (editat) Nu a facut nimeni miniaturizarea acestei surse sa incapa intr-o carcasa ceva mai mica? Multumesc Editat Ianuarie 21, 2018 de pop_ady44 Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Mai mica de cat este deja? Nu-i un incarcator de mobil, nu vorbim de cativa W, nu se poate miniaturiza asa oricum, sunt aspecte care nu pot fi ignorate de la un punct... Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 (editat) Marian este vorba de o carcasa de la o scula de renume bo...si are cam 7/6 centimetri. Am atasat o amprenta a Acc (Atat cat ma pricep eu sa o fac ) In acel spatiu eu ar trebui sa o inghesui dar nu cred ca voi reusi. amprenta acc.rar Editat Ianuarie 21, 2018 de pop_ady44 Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Faci sursa in alta cutie si tragi fire mai groase la bormasina. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Nu este o solutie buna . Caderea se simte pe fire ,care trebuie sa fie destul de groase si in consecinta incomode. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Nu poti micsora oricat o astfel de sursa, cele mai mari amprente le pun componentele de forta, in primul rand traful, apoi inductanta, condul din primar, siguranta din primar, filtrul EMI ( daca exista ), puntea redresoare din primar, mosfetul si dioda cu radiatoarele din dotare, condul din secundar, doar astea si deja ai ocupat spatiu semnificativ, apoi intervin si niste norme de electrosecuritate ce nu pot fi ignorate oricum si oricat, ca se poate lasa cu tragedii... Probabil cu ceva componente mai performante si implicit mai scumpe, cu multe SMD-uri si placa dublu strat facuta la fabrica, s-ar putea reduce dimensiunea intr-o oarecare masura, dar nu ar fi simplu si nici ieftin. Sigur, Chinezii ar putea reduce fara probleme dimensiunile unei astfel de surse, sunt faimosi deja Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 (editat) Si noi putem, dar o parte nu vrem, o parte care am vrea suntem ”afon ”la reproiectare . Am un model modificata de un coleg, dar nici acea nu incape la lungime, cu toate ca are doar 4 centimetri latime . Am sa o decupez si am sa o pun pe acea . Multumesc. Sursa Uc3845 plantare.pdf Editat Ianuarie 21, 2018 de pop_ady44 Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Referirea la Chinezi era una ironica, nu mi-as dori sa adoptam stilul uneori chiar iresponsabil al lor. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Referirea la Chinezi era una ironica, nu mi-as dori sa adoptam stilul uneori chiar iresponsabil al lor. Uitate mai sus si spune-mi ,ce nu se respecta in acel cablaj cu toate ca sa tras de componente la maxim. Link spre comentariu
Vizitator George Totan Postat Martie 5, 2018 Partajează Postat Martie 5, 2018 Salutare, Ma puteti ajuta cu un cost aproximativ pentru aceasta transformare? Nu cred ca am vazut vreun cost estimat in toate aceste pagini, daca da va rog sa ma scuzati l-am ratat. Motivul pentru care intreb este de a pune in balanta acest cost vs schimbarea acumulatorilor din interior din NI-CD in Li-ion 4 x 18650 plus un bms 4s 20A. Multumesc. Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 5, 2018 Partajează Postat Martie 5, 2018 1. Trz. STK11NK100Z - 9ron 2.Dioda BYV26C-TAP - 0,8 ron 3.UC3845N - 3,3 ron Preturile sunt de la TME si cu TVA de 24 la suta. In rest am avut recuperate; traful a fost EI33 rebobinat. Construit in iulie 2015 m-a satisfacut pe deplin! Eu zic ca merita sa te chinui un pic. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Gica70 daca poti pune datele infasurarilor la traful cu miez EI33,pt 18 v.O lucrare facuta bine,cum e in cazul tau,bate orice calcul teoretic.Evident vorbim de realizari hobby domestice.Sunt in tratament medical si hobistica asta ma mai tine pe picioare.Mai uit si de boala. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Si inca ceva.Tranzistlrul stk11nk100z nu apare nicaieri.La tme nu exista decat varianta stw11nk100z,la 14 lei.De la cei care au construit sursa ar fi buna o lista cu toate mosfeturile ce au fost utilizate sau s-ar putea utiliza. Link spre comentariu
CIBY2 Postat Aprilie 3, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2018 In schema de pe prima pagina este trecut 1,5 spire/V, dar de fapt (si am si corectat intr-un post ulterior asta) este 1,5V/spira. Calculand pentru 18V ar iesi 12 spire, celelalte infasurari ramanand ca in schema. 70 spire in primar este cam mult pt E33, dar merge mai lejer, inductia fiind mai mica. Link spre comentariu
gica70 Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 (editat) Imi cer scuze, am gresit, este stw11nk100z. L1 si L2 70sp. de 0.4, L3 3sp. de 0.4, L4 12sp. de 0.6- 3 fire iar torul are 20 sp. de 1.2. Editat Mai 23, 2018 de gica70 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum