chas3 Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Exista vreun magazin/depozit/etc unde se poate gasi tabla de otel la cantitati mai mici decat o foaie intreaga (de preferat si in sector 3)? Am nevoie de cateva placi de aproximativ 5-6mm grosime si aproximativ 200x200mm suprafata pentru un proiect. Tipul otelul nu conteaza, atat timp cat e usor de frezat. La fel si calitatea suprafetei. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 (editat) Sigur la magazine,depozite, nu o sa gasesti asa ceva,ei vinzind la coala.Incearca la vreo firma de confectii metalice.Acolo sigur gasesti.Sau la depozite de fier vechi,unde ai putea gasi la preturi, mai mult decit bune. Bafta. Editat Februarie 25, 2015 de GEO 53 BN Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 (editat) Exista vreun magazin/depozit/etc unde se poate gasi tabla de otel la cantitati mai mici decat o foaie intreaga (de preferat si in sector 3)? Am nevoie de cateva placi de aproximativ 5-6mm grosime si aproximativ 200x200mm suprafata pentru un proiect. Nu stiu daca si asa de groasa, dar de cca 3mm am vazut la Praktiker si din alama si din aluminiu. Nu stiu in Bucuresti, dar aici in Brasov am gasit un depozit unde mi-au debitat trei bucati de 50 cm. din cornier de 50mm si am platit doar cat cantareau. Editat Februarie 25, 2015 de miron1947 Link spre comentariu
mișa Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Eu am cumparat de la fier vechi acum vreo 4 ani doua placi de otel de aprox. 1.5X1m, una de 10 mm grosime cealalta de 5mm grosime. Pretul a fost modic. Periodic tai din ele bucati de diverse dimensiuni pentru diverse piese. Taieturile le fac cu un flex de 2300W, cu disc subtire, pentru inox, cu diametrul de 230mm. (eu folosesc Norton 230X1.9X22.23 model A46S-BF41) Mai exista o varianta pentru bucati mici: La depozitele de "fierarie" gasesti platbanda lata si groasa, de exemplu 100X8mm (e doar un exemplu, sunt si de alte dimensiuni). Din aia poti cumpara la metru. Daca te incadrezi in dimensiuni, e o varianta demna de luat in considerare. Link spre comentariu
chas3 Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 Am sa mai incerc la centre de colectare. Unde am fost, nu aveau decat fiare random, nimic sub forma de placi sau eventual chiar si bari/hexagoane pentru strunjire.La precupetii de la Obor e 25 RON o placa de 200x200 si grosime de vreo 4mm. Cum ar veni 625 RON metrul patrat Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Aia nu sint precupeti ,sint tigani.Fii sigur ca tot de centrele de colectare au si ei materialele.Acolo au ajuns la citiva zeci de bani/Kg si-l vind ca nou. Link spre comentariu
radu cnc Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 La un centru din oras se vand bucati de tabla pana la grosimi de 10mm cu 2 Ron pe kilogram. La depozite este 5 Ron pe kilogram. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Pretul "en gros" este de aproximativ 1 $/kg. La depozite cu debitare in cantitati mici, preturile cresc la aproximativ 1,25 $/kg - adica aproximativ 5 lei/kg. Preturile sub 1 $/kg sunt caracteristice materialelor recuperate - de obicei "cazaturile" de la masinile de debitat cu plasma. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum