Juice Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Va salut dragi forumisti.Detin 2 astfel de module : http://e-psc.ro/product_info.php?cPath=151_72&products_id=343. As dorii sa le leg pe un amplificator auto care v-a merge atat stereo cat si in punte.Se vor impaca protectiile daca v-a fi folosit amplificatorul in punte ? Link spre comentariu
Binu Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Vezi ca aceste "protectii" nu ofera protectie si la CC. Eu le detin de cel putin 3 ani si inca mai functioneaza. Ele au o cuplare de sarcina intarziata si o decuplare automata a sarcinii cand temperatura ajunge la o anumita valoare. Daca imi aduc bine aminte, termocuplul cu care vine insotit acel kit, decupleaza la 80(???) grade Celsius. Nu mai stiu exact. Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Ca ele sunt cam inutile daca nu ofera protectie CC e alta treaba, oricum raspunsul este DA, se pot folosi si daca amplificatorul este legat in punte. Repet, recomand ceva cu protectie CC si releu - sau relee - dimensionate corespunzator daca se doreste protectia boxelor si nu imbatare cu apa chioara. Link spre comentariu
Juice Postat Februarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2015 Am inteles.Va multumesc frumos ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum