Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Walkie Talkie PMR 446Mhz

Vizitator bravodenisu

Postări Recomandate

Vizitator bravodenisu

Privind prin intermediul internetului, citit, viziona filme și nu pot găsi nicăieri unele informații pentru acest PMR Walkie Talkie la 446MHz. :tryre - Sigur mai mult de 100 modele de aceste dispozitive de PMR-446MHz nu pot găsi care modele pot detecta imediat sub-canal (CTCSS), care este difuzat.

____________Deci Un Walkie Talkie se pune pe SCAN scanare, iar celălalt Walkie Talkie sa emite pe un canal: de exemplu; (Canal-7 - sub-canal-34). Acest dispozitiv care scaneaza  automat detecteaza canalul și arată imediat și ce sub-canal CTCSS este difuzat !!! (subcanal-37)!Ca un exemplu aici:

- Doar am aflat cred numai 3 modele de Motorola care poate asa ceva! T4512 ;T5622 și cred că poate la fel si T6222Dacă cineva știe mai multe modele care poate rog sa scrie aici.  MULȚUMESC!  :aplauze 
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragostalpau

1

• Mircel

1

Top autori în acest subiect

Vizitator bravodenisu

Arata ca totusi nimeni nu stie si nu poate sa ma ajute :(

Caut si eu vreo informatie orce insa nici unde nu pot nimic gasi sa stiu care Walkie Talkie PMR au aceasta posibilitate si care nu pot asa ceva. E rau ca nu stiu nici unde sa caut nici pe cine sa intreb!

Link spre comentariu

Arata ca totusi nimeni nu stie si nu poate sa ma ajute

Asta vrei tu:„Your microTALK® radio can automatically scan the Privacy Codes (either CTCSS 01 through 38 or DCS01 through 83) within one channel. Only one set of privacy codes (CTCSS or DCS) can be scanned at a time.To Scan Privacy Codes:1. While in LISTENING MODE,press the CHANNEL UP or CHANNEL DOWN button to choose the channel onwhich you wish to scan privacy codes.2. Press the MODE button until either the CTCSS or the DCS icon appears on the display and the Scan icon and thesmall numbers next to the channel number flash on the display.3. Press the CHANNEL UP or CHANNEL DOWN button to begin scanning privacy codes within the channel you selected.The Scan icon will continue to be displayed when privacy code scan is ON. Your radio will continueto scan privacy codes and stop as an incoming transmission is detected. Your radio will remainon that channel/privacy code for 10 seconds.”?Dacă DA!, să știi că și Cobra MT975 știe să facă asta! Editat de Mircel
Link spre comentariu
Vizitator bravodenisu

Multumesc dragostalpau si Mircel. De Maxon-S1 nu stiu nimic!

- Despre Cobra DA se poate probabil insa foarte complicat este la ele ca si la mai multe modele si marci cum am observat!  Am si eu MT800 si cam la toate COBRELE la fel merg. Cand cineva emite cu CTCSS pe ecranul de Cobra apare numai canalul. Tu nu sti dar se emite cu CTCSS sau nu. Daca apesi emitatorul nu o sa sti dar te poate auzi sau nu! Atunci pana cineva emite si tine emisia repede trebuie apasat MODE si imediat se apasa pe butonul (sus/jos) sa inceapa scanarea pentru (subcanale) sa se poata vedea care ar fi CTCSS-ul. Daca ai reusit tot la repezeala sa afli ca sa vrei sa continuie sa scaneze mai departe trebuie sa intri inapoi la meniu si sa ajungi pana la optiunea SCAN sa inceapa iarasi scanarea Canalelor.- Pe cand la acea Motorola T5622 din video sau mai care ar fi !!! ... imediat apare (se vede) si CTCSS-ul ce este foarte bun si folositor. Am citit mai multe manuale si nu pot sa-mi dau seama pana nu deja cineva stie sau incearca.

Editat de bravodenisu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări