gauss Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Nu - i problema . Se mai intampla ... Buna ar fi fost o carcasa din bachelita . Dar e un produs minunat si asa . Nu stiu ceva competitiv ... la categoria pistoale de lipit ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 (editat) Am gasit la fix informatiile care imi trebuiau in acest topic. Am un transformator dintr-un tv alb-negru, are peste 1 kg, sunt convins ca are suficient miez. O sa ii dau secundarul jos si vreau sa ii pun un cupru sanatos. As pastra primarul care e bobinat la 220V sa vad daca e bun pentru ce vreau eu, daca nu o sa il rebobinez, ii mai iau din tole daca are prea multe, vad eu ce ajustari ii fac. Editat Martie 22, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 22, 2016 Autor Partajează Postat Martie 22, 2016 Cititi si aici:http://www.tehnium-azi.ro/topic/4960-pistol-de-lipit-de-mare-putere/....poate ajuta..... Link spre comentariu
claudiu1990 Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Cel mai tare pistol de lipit, am cautat peste tot(bazare, targuri) si cei care aveau nu vroiau sa renunte la el sub nici o forma, intr-un final l-am gasit la un domn care repara televizoare. Din punctul meu de vedere e prima scula pe care trebuie sa o aiba un electronist amator sau profesionist. Link spre comentariu
QQme Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Lumina vine de la rasarit,cautati pistoale de lipit rusesti, eu am unul facut cu trf. 4C gr. orientat 60 W ,usor,incasabil,cu ansa de 1,8.diam. Link spre comentariu
marius75 Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 (editat) Acum o luna l-am incins asa de tare incat s-a rupt unul din firele ce ies din primar. Era cat p'aci sa-l pierd din cauza ca firul a ramas foarte scurt...a trebuit sa rup un pic izolatia de hartie ca sa am acces la el. La mine primarul are infasurarea cu 3 fire subtiri legate in serie...nu stiu daca asa trebuie. Daca se rupe sau se dezlipeste unul din cele 3 fire, nu mai merge deloc pistolul. L-am luat de nou prin '86, dar l-am dat de mai multe ori imprumut si poate o fi schimbat tarfo cu altul rebobinat pe genunchi. O sa fiu mai atent cu el...In rest, lipeste bine. Editat Martie 22, 2016 de marius75 Link spre comentariu
validae Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Nu are primarul cu trei fire, pentru asigurarea capetelor firul a fost îndoit de două ori și răsucit pentru a fi mai robust și a preveni ruperea.... Link spre comentariu
marius75 Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Atunci e bine...oricum nu-l mai dau imprumut. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 credeti ca pot folosi acest transformator pentru a face un pistol de lipit? http://www.elforum.info/topic/114160-ce-transformator-este-acesta/ Link spre comentariu
validae Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Am răspuns și acolo, nu prea e potrivit scopului, nu prea are suficientă fereastră de bobinat un secundar cu bară groasă..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 vazut, multumesc pentru amabilitate. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 credeti ca pot folosi acest transformator pentru a face un pistol de lipit? http://www.elforum.info/topic/114160-ce-transformator-este-acesta/ mai bine caută drosele de neoane "clasice", şi faci o carcasă din preşpan, cu dimensiunile date de colegi mai sus. tolele alea văd că au fost folosite deja pentru treaba asta de diverşi, şi nu au avut probleme. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 eterna problema, prespanul... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 de unde se cumpara, cum se gaseste? cat costa? la brutarie nu au bagat pana acum prespan... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum