Vizitator bravodenisu Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 (editat) Privind prin intermediul internetului, citit, viziona filme și nu pot găsi nicăieri unele informații pentru acest PMR Walkie Talkie la 446MHz. - Sigur mai mult de 100 modele de aceste dispozitive de PMR-446MHz nu pot găsi care modele pot detecta imediat sub-canal (CTCSS), care este difuzat. ____________Deci Un Walkie Talkie se pune pe SCAN scanare, iar celălalt Walkie Talkie sa emite pe un canal: de exemplu; (Canal-7 - sub-canal-34). Acest dispozitiv care scaneaza automat detecteaza canalul și arată imediat și ce sub-canal CTCSS este difuzat !!! (subcanal-37)!Ca un exemplu aici: https://www.youtube.com/watch?v=lIAE-kjONus- Doar am aflat cred numai 3 modele de Motorola care poate asa ceva! T4512 ;T5622 și cred că poate la fel si T6222Dacă cineva știe mai multe modele care poate rog sa scrie aici. MULȚUMESC! Editat Februarie 24, 2015 de bravodenisu Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 (editat) E prea mult spus "sub canal" Acel CTCSS e doar un ton care iti blocheaza squelch-ul. Ideea e ca daca emiti pe canalul 7 sa zicem, poti folosi orice cod ctcss pt ca o statie care nu are activ ctcss ul oricum o sa te poata receptiona si inclusiv sa emita peste.. E util doar pt tine, ca sa nu iti deschida sq ul pt orice alt semnal decat cel codat Editat Februarie 24, 2015 de Rx-Tx Link spre comentariu
Vizitator bravodenisu Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 (editat) DA mie clar ce spui. Am eu cateva statii din astea PMR-446MHz care are si acele tonuri CTCSS insa nu stiu sa detecteze imetiat pe care (subcanal ctcss) cineva emite! - As dori sa imi iau si sa am care pot imediat detecta pe ce CTCSS emite cineva asa imediat pot sa-i si raspund. Din cauza asta as dori sa mai stiu ce modele pot acest lucru face. Editat Februarie 24, 2015 de bravodenisu Link spre comentariu
Vizitator leromun Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 DA mie clar ce spui. Am eu cateva statii din astea PMR-446MHz care are si acele tonuri CTCSS insa nu stiu sa detecteze imetiat pe care (subcanal ctcss) cineva emite! - As dori sa imi iau si sa am care pot imediat detecta pe ce CTCSS emite cineva asa imediat pot sa-i si raspund. Din cauza asta as dori sa mai stiu ce modele pot acest lucru face. Aproape toate PMR uzuale stiu sa faca asta, numai ca statia ta trebuie sa se gaseasca pe modul "scanare canale", iar statia care vrei sa afli pe ce subcanal emite sa se gaseasca in emise. Cand se opreste din scanare la receptia unui semnal, apesi un buton de pe statia ta (de regula "selectare jos" v ) si afli subcanalul. EX: statiile din gama TOPCOM si Binatone fac asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum