Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor conectare LCD VDO DAYTON

Vizitator florinica

Postări Recomandate

Vizitator florinica

Salutare am reusit sa cumpar de la un necunoscator cu doar 35lei un ditamai LCD-ul super tare cu senzor de luminozitate si contrast si port infrarosu dar.... nu stiu cum sa il conectez la comp ca sa il fac sa afiseze ceva :(. Din cate am vazut pe net este de la un sistem de navigatie pentru masina.Atasez si cateva poze ca sa va vina mai usor sa va dati cu parerea :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bld

1

Vizitator florinica

Eu m-am tot invartit pe net sa vad daca zice pe undeva cum se utilizeaza acest display da nu am gasit nik poate este cineva mai norocos ca mine :DCred ca link-uri din germania s-ar gasi ceva doar nu stiu o boaba din germana

Link spre comentariu

Urat ca jignesti lumea degeaba.Produsul ala se produce in serii milioane de bucati, se folosesc in el cine stie ce componente, in fapt acel display este un mic "microcomputer". Iar specificatii despre cum e construit si cum lucreaza le stiu numa cei care l-au facut si lucreaza cu el. Si in general informatiile astea is confidentiale si nu cred ca ai sa afli tu ce protocol folosesc cei de la (fosta) VDO sa cumunice cu display-ul ala. Cel mai probabil acel produs e conectat la computerul de bord al masinii printr-o magistrala de date(CAN, LIN, I2C, cine stie). Cine stie ce display LCD au pus aia acolo in el...Ce scrie pe el VDO Dayton si serii de inregistrare si ce mai scrie pe el, n-are nici o treaba cu LCD-ul in sine! Daca vrei sa afli specificatii despre LCD-ul in sine, desface-l si vezi ce scrie pe el...Deci n-are treaba ce vrei tu cu afirmatia ca "nimeni nu se pricepe la displayuri"

Link spre comentariu
Vizitator florinica

scuze nu am vrut sa se inteleaga o jignire prin ce am exprimat eu acolo imi cer scuze daca cineva sa simtit jignit promit ca nu mai fac :)ma gandeam ca seria scrisa pe sasiul metalic este modelul controlerului de la display si ca stie cineva ceva de el

Link spre comentariu
Vizitator florinica

uite mi-am facut timp si am reusit sa dezlipesc rama metalica si sa scot displayul de pe pcb dar nu scrie nik pe el cred ca tot ce scrie pe rama e valabil ideea e ca nu am gasit nik pe net despre controlerul lph 7700atasez si pozele sa le vedeti si voi

Link spre comentariu
Vizitator florinica

uite mi-am facut timp si am reusit sa dezlipesc rama metalica si sa scot displayul de pe pcb dar nu scrie nik pe el cred ca tot ce scrie pe rama e valabil ideea e ca nu am gasit nik pe net despre controlerul lph 7700atasez si pozele sa le vedeti si voi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări