Vizitator florinica Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 Salutare am reusit sa cumpar de la un necunoscator cu doar 35lei un ditamai LCD-ul super tare cu senzor de luminozitate si contrast si port infrarosu dar.... nu stiu cum sa il conectez la comp ca sa il fac sa afiseze ceva :(. Din cate am vazut pe net este de la un sistem de navigatie pentru masina.Atasez si cateva poze ca sa va vina mai usor sa va dati cu parerea Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 am facut o poza mai clara la eticheta de pe spate sa se vada tot ce este scris poate va ajuta Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Ianuarie 21, 2007 Partajează Postat Ianuarie 21, 2007 Eu m-am tot invartit pe net sa vad daca zice pe undeva cum se utilizeaza acest display da nu am gasit nik poate este cineva mai norocos ca mine :DCred ca link-uri din germania s-ar gasi ceva doar nu stiu o boaba din germana Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Ianuarie 23, 2007 Partajează Postat Ianuarie 23, 2007 off nimeni nu se pricepe la displayuri :( ma gandeam si io ca ma salveaza cineva da.... Link spre comentariu
bld Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Urat ca jignesti lumea degeaba.Produsul ala se produce in serii milioane de bucati, se folosesc in el cine stie ce componente, in fapt acel display este un mic "microcomputer". Iar specificatii despre cum e construit si cum lucreaza le stiu numa cei care l-au facut si lucreaza cu el. Si in general informatiile astea is confidentiale si nu cred ca ai sa afli tu ce protocol folosesc cei de la (fosta) VDO sa cumunice cu display-ul ala. Cel mai probabil acel produs e conectat la computerul de bord al masinii printr-o magistrala de date(CAN, LIN, I2C, cine stie). Cine stie ce display LCD au pus aia acolo in el...Ce scrie pe el VDO Dayton si serii de inregistrare si ce mai scrie pe el, n-are nici o treaba cu LCD-ul in sine! Daca vrei sa afli specificatii despre LCD-ul in sine, desface-l si vezi ce scrie pe el...Deci n-are treaba ce vrei tu cu afirmatia ca "nimeni nu se pricepe la displayuri" Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 scuze nu am vrut sa se inteleaga o jignire prin ce am exprimat eu acolo imi cer scuze daca cineva sa simtit jignit promit ca nu mai fac :)ma gandeam ca seria scrisa pe sasiul metalic este modelul controlerului de la display si ca stie cineva ceva de el Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 uite mi-am facut timp si am reusit sa dezlipesc rama metalica si sa scot displayul de pe pcb dar nu scrie nik pe el cred ca tot ce scrie pe rama e valabil ideea e ca nu am gasit nik pe net despre controlerul lph 7700atasez si pozele sa le vedeti si voi Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 uite mi-am facut timp si am reusit sa dezlipesc rama metalica si sa scot displayul de pe pcb dar nu scrie nik pe el cred ca tot ce scrie pe rama e valabil ideea e ca nu am gasit nik pe net despre controlerul lph 7700atasez si pozele sa le vedeti si voi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum