Rudi1982 Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Buna! Laptop Acer Aspire cu defectul: ledul de power on se aprinde aprox 4 , secunde dupa care se stinge.Coolerul nu functioneaza. schema am , o idee ar fi binevenit . multumesc. Link spre comentariu
ddd3d Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 cel mai probabil north-bridge-ul... dezlipit sau crapat Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Februarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2015 e defect si cipu de bios Winbond 25Q64FWS1C ,ma poate ajuta cineva cu asa ceva sau ce echivalent merge? am nevoie numai de cip programator am. Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Probabil ca memoria este blocata. Vezi ca am scris cum se deblocheaza, aici: http://www.elforum.info/topic/69250-programator-openprog/?p=1001511 Cred ca mai greu va fi sa faci rost de dump. Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Februarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2015 dump am este pe situl oficial acer ,am nevoie numai de memoria flash Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Unde ai gasit dump-ul ? Da-mi si mie link-ul ca sunt tare curios. Multumesc. Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Februarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2015 aici http://us.acer.com/ac/en/US/content/drivers trebuie dezarhivat executabilu update.exe si acolo este dumpu ,atasez dumpu Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Mda. Cum banuiam. Acolo gasesti doar update pentru "BIOS", adica este doar un fragment din ceea ce iti trebuie tie. Nu este dump complet. Pot sa-ti zic doar: mult succes in gasirea dumpului complet. Va fi mult mai greu de gasit decat achizitionarea unei memorii in care sa introduci acel dump. Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Februarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2015 la placi de baza desktop Asus am pus dumpuri bios pe memorie noua de pe situl oficial si a functionat,acuma intreb pentru ca nu stiu ,la laptop e diferit sau numai la acest model de Acer? Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Copiaza continutul memoriei. Vezi ce dimensiune are fisierul obtinut si compara dimensiunea cu cea a fisierului din arhiva. Din pacate, in cazul tau ai "BIOS" UEFI. La aseste tipuri, update-ul de pe site-ul producatorului este doar un fragment din tot continutul memoriei. Cum spuneam: mult succes. Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 Multumesc mult,aste problema ,cipul BIOS este total defect ,am 3 programatoare niciunu nu il recunoaste ,nu se poate nici citi nici scrie pe el,deci am nevoie de cip nou si dump bun ,daca ziceti ca nu prea sunt sanse ...nu mai are rost sa comand cipul din china. Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Ce programatoare ai ? Programatoarele respective stiu sa lucreze cu acest tip de memorie ? Memoria este Serial Flash Memory 3,3V. Datasheet aici: http://komposter.com.ua/documents/Winbond-W25Q64FV.pdf Sincer, nu cred ca nu poate fi citita memoria. Daca vrei sa cumperi memoria, ia-o gata programata cu ce ai nevoie. Dar si aceasta varianta este destul de greu de gasit. Vezi aici: http://www.ebay.com/itm/BIOS-CHIP-ACER-ASPIRE-E1-510-E1-510P-/400704242689 Contacteaza vanzatorul si intreaba-l daca iti scrie ce vrei tu. Bafta. Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Februarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2015 postal 3, tl 866 , ezp2010 (care nu-mi place) ,asa o sa fac ,cel mai sigur cip bios preprogramat . multumesc Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Martie 11, 2015 Autor Partajează Postat Martie 11, 2015 am revenit,nu merge nici cu cip bios preprogramat Link spre comentariu
digix Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Ce cauti pe la BIOS ? Unde e stressul termic cel mai mare la un laptop ? In 4 secunde pica testul POST chipul video, incearca un reflow, schimba padul termic, poate ai noroc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum